2777
2789
عنوان

اه حالم دیگه ازین عکس نیوشا ضیغمی بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 25 پست
من چند تا پست بالاتر به این موضوع ریززززززز اشاره کردم😂😂😂

دقیقا شما جزو اون یه عده بودی😄

سلام.میشه لطفا برای آرامشم تو این دوران و اینکه بچم سالم بیاد بغلم یه صلوات بفرستید؟🌷(در حق هم دعای خیر کنیم خدا زودتر حاجتمونو میده)
چرامن نمیبینم هیچ کدوم اینارو

خوشا به سعادتت😥

سلام.میشه لطفا برای آرامشم تو این دوران و اینکه بچم سالم بیاد بغلم یه صلوات بفرستید؟🌷(در حق هم دعای خیر کنیم خدا زودتر حاجتمونو میده)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان ی عده میان میگن به تو مربوط نیست دوست نداری چشماتو ببند😅😆

به کسی مربوط نیست😆😆😆

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

من خودم برند و الگو اطرافیانمم😆😆😆😆😄😄😄نیوشا کیلو چند  ترو خدا ادرس دستشویی عمومی م اگه م ...

ایول بابا 😍😚😂لاکچریون از تو تقلید می کنن 

تو خودت یه برند مستقل هستی بقیه از روی تو کپی برداری می کنن😂😎🤭

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
نیست که

این عکس ضیغمی رو دیدی واسه من هر دیقه میاد جای اون تبلیغ نوار بهداشتی😂 همشم تبلیغش چشمک زنه میره رو مخ

ایول بابا 😍😚😂لاکچریون از تو تقلید می کنن  تو خودت یه برند مستقل هستی بقیه از روی تو کپی برد ...

برند همه هوچی😁 هر جا برسم هرچی ببینم میخرم اصلا پی یه چیزی کل شهرو نمیگردم وقتی میگن کفشات کجا خریدی میگم فلان خیابون کنار دکه یه دست فروش هست درارزه اون نههههه بغلیش رو گونی سمت چپ برو نگاه کن 😆😆😆😄😄😋😋😋😝😝😝

برند همه هوچی😁 هر جا برسم هرچی ببینم میخرم اصلا پی یه چیزی کل شهرو نمیگردم وقتی میگن کفشات کجا خرید ...

باریکلا به تو معلومه خیلی خوش سلیقه ای 😅😃😂😍

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔