2777
2789
عنوان

خانوما کی از سرم دو فاز مو استفاده میکنه؟لطفا بیاید😘

| مشاهده متن کامل بحث + 20756 بازدید | 30 پست
دیترون هستش.عزیزم برای شما باعث شده ک از موخوره جلوگیری کنه؟

متوجه فرق عمده ای تو میزان موخوره نشدم. ولی خیلی موهامو نرم میکنه. من موهامو دکلره کردم اصلا نزنم شونه نمیشه😁

دخترم تمام زندگیمه🙆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بعد از هر بار حموم حتما استفاده میکنم چن ساله خیلیم راضیم مدهامو نرم و حالت دار میکنه بوی خوبی می ...

برای شما چ مارکیه ک براق میکنه؟

میشه بگی لطفا؟؟

میشه برام صلوات بفرستید که اراده پیدا کنم تا به خواسته های دیرینه م برسم🙏🏻
سلام گلم.بله درسته دیترون هست.موهام میشه گف بین صاف و موجداره

ببخشید جسارت کردم و مدل موهاتون رو پرسیدم.

چون اگه مدل موهاتون فرفری بود باید محصولات بدون کراتین و سیلیکون استفاده میکردید تا فرها باز نشن.

ولی شما مدل موهاتون بین صاف و موجداره و مشکلی نیست.

فقط چک کنید که پارابن نداشته باشه. پارابن یک استیبلایزر (نگهدارنده) هست که بسیار مضره.

ضمنا اینو اصلا به کف سرتون نزنید چون باعث ریزش میشه. فقط به ساقه مو بزنید.

ببخشید جسارت کردم و مدل موهاتون رو پرسیدم. چون اگه مدل موهاتون فرفری بود باید محصولات بدون کراتین و ...

این چ حرفیه عزیزم اختیار داری 

میشه بگی چطوری باید چک کنم ک پارابن داره یان؟

و اینکه ایا باعث جلوگیری از موخوره هم میشه این محصول؟

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!
این چ حرفیه عزیزم اختیار داری  میشه بگی چطوری باید چک کنم ک پارابن داره یان؟ و اینکه ایا باعث ...

قسمت ترکیبات محصول رو ببین.

به انگلیسی میشه ingredients

و دنبال کلمه پارابن بگرد.

به انگلیسی میشه paraben

ببین اینو نداشته باشه.

موخوره اساسا به خاطر خشکی ساقه مو ایجاد میشه.

راه پیشگیری از موخوره حفظ رطوبت طبیعی ساقه مو هستش. مثلا بعد از حمام به ساقه موهات روغن نارگیل یا آرگان بزن، خصوصا بخش های انتهایی ساقه مو.

اتو مو و دکلره و رنگ مو های آمونیاک دار هم در بروز موخوره موثرن.

اگه دچار موخوره شدین حتما حتما با یه قیچی تیز و مناسب موخوره هارو کوتاه کنید تا پیشرفت نکنه.

قیچی از دستگاه موخوره گیر بهتره.

درمورد این سرم دیترون هم بستگی به ترکیباتش داره.

ببینید در ترکیباتش از چه روغنی برای نرم کنندگی استفاده کرده.

ولی کلا جهت جلوگیری از بروز موخوره استفاده از همون روغن هایی که گفتم، در کنار این سرم خیلی عالیه.

قسمت ترکیبات محصول رو ببین. به انگلیسی میشه ingredients و دنبال کلمه پارابن بگرد. به انگلیسی میشه ...

اهان مرسی عزیزدلم زحمت کشیدی حتما در کنار سرم روغن نارگیل هم استفاده میکنم.

چن روز پیش عطاری بهم ریشه شیرین بیان داد گف اینو بزار تو اب جوش بیاد بزن موهات باعث میشه موخوره هات از بین بره نمیدونم فایده ای داره یان شما اطلاعی دارید در این باره؟

اهان مرسی عزیزدلم زحمت کشیدی حتما در کنار سرم روغن نارگیل هم استفاده میکنم. چن روز پیش عطاری بهم ری ...

ریشه شیرین بیان، تخم کتان، روغن نارگیل، روغن آرگان، روغن ماکادمیا و... همه و همه ساقه مو رو نرم و آبرسانی میکنن. هیچ چیزی اون موهای دو شاخه شده رو به هم نمیچسبونه. یعنی اینطوری نیست که شما اینا رو استفاده کنین و موی دوشاخه شده بچسبن به هم و عین روز اولش بشه. 

هرکس همچین ادعایی کنه کاملا اشتباهه.

اینو من از دکتر پرسیدم.

شما باید اون قسمت دوشاخه شده رو با قیچی کوتاه کنی و بعد مواظب بقیه موهات باشی و بهش برسی تا موخوره مجددا به وجود نیاد.

باید مواظب باشی و ساقه موهات رو آبرسانی کنی.

ریشه شیرین بیان، تخم کتان، روغن نارگیل، روغن آرگان، روغن ماکادمیا و... همه و همه ساقه مو رو نرم و آب ...

اره خودمم همین نظرو دارم چون موی دوشاخه شده ک بهم نمیچسبه..من موهام تا پایین باسنمه اصلا دلم نمیاد قیچی کنم موخوره هاشم ن خیلی زیاده ن کمه متوسط هس گاهی ک بیکارم با ناخن گیر میگیرم بعضیاشو خوبه اینطوری؟

علت اصلی موخوره خشکی ساقه مو هستش.

عوامل مهم خشکی هم ، اتو مو و براشینگ های مکرر ، دکلره و رنگ موهای آمونیاک دار هستش.

اگه خواستی موهاتو رنگ کنی حتما از برند های فاقد آمونیاک استفاده کن عزیزم. سعی کن اصلا دکلره هم نکنی.

اره خودمم همین نظرو دارم چون موی دوشاخه شده ک بهم نمیچسبه..من موهام تا پایین باسنمه اصلا دلم نمیاد ق ...

نه نه با ناخن گیر نه.

با قیچی مخصوص آرایشگری که تیز هستش نوک موخوره هاتو بچین. مواظب موهای قشنگت باش.

راپونزل بشی الهی🌸😉