2777
2789
عنوان

دوستان بیاید راجع به دستبندم نظر بدید🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 35 پست
واقعیتش طلا نیست نقرست🙈 ۲۴۰ شد

عزیزم تو واقعا ادم خوبی هستی بخدا هر کسی جات بود میگفت طلاهه. ولی خدایش منم نقره بیشتر دوس دارم طلا زود دل ادمو میزنه مبارکت باشه عزیزم به خوشی 

عشق فقط همسرم💏💟تیکر عروسیمونه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من النگو دارم بدجور دلم زد میخوام دستبند بخرم مدل اسپرت النگو هامم بزارم کنار حالا خوبه شوهر ت وعد م ...

ای بابا طلا دیگه به خاطره ها پیوست.بعضی وقتا به خودم میگم اگه میدونستم طلا انقد گرون میشه اون موقع آبم نمیخوردم پولشو میدادم طلا😁

سلام.میشه لطفا برای آرامشم تو این دوران و اینکه بچم سالم بیاد بغلم یه صلوات بفرستید؟🌷(در حق هم دعای خیر کنیم خدا زودتر حاجتمونو میده)
عزیزم تو واقعا ادم خوبی هستی بخدا هر کسی جات بود میگفت طلاهه. ولی خدایش منم نقره بیشتر دوس دارم طلا ...

فدات شم خوبی از خودته.بله من خودم عادت دارم طلا رو تو مهمونی میندازمو در میارم به خودم گفتم واسه ی ساعت دو ساعت نقره و طلا ک فرق نداره.دیروز همسرم برای سالگرد ازدواجمون اینو خرید

سلام.میشه لطفا برای آرامشم تو این دوران و اینکه بچم سالم بیاد بغلم یه صلوات بفرستید؟🌷(در حق هم دعای خیر کنیم خدا زودتر حاجتمونو میده)
ای بابا طلا دیگه به خاطره ها پیوست.بعضی وقتا به خودم میگم اگه میدونستم طلا انقد گرون میشه اون موقع آ ...

اره بخدا کاش همه پسندازم میدادم ب طلا حیف شد 

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
فدات شم خوبی از خودته.بله من خودم عادت دارم طلا رو تو مهمونی میندازمو در میارم به خودم گفتم واسه ی س ...

مبارکت باشه عزیزدلم به خوشی استفادش کنی

عشق فقط همسرم💏💟تیکر عروسیمونه