2777
2789
عنوان

افتادن سر جنین در لگن

6267 بازدید | 39 پست

سلاااام مامانا خوبید؟؟

من سی و هفت هفته بارداریم هفته پیش سرکلاژمو باز کردم دهانه رحمم سه سانت باز شد

از اونموقع همینجوری مونده دکترم گفت سر بچه هنوز خیلی بالاست 

ورزشم خیلی انجام میدم اونایی ک برای پایین اومدن نینی تو لگنه ولی امروز احساس میکنم داره ب بالا فشار میده بچم//:

فک کنم راهو گم کرده😒

شما میدونید چی برای اومدن تو لگن خوبه؟

و اینک ممکنه دهانه رحمم ردی سه سانت قفل بمونه؟باز نشه؟🙁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو 36 هفته ام و هر روز دارم قر کمر و رقص باس ن انجام میدم که سر بچم بیاد تو لگن، قر کمر بده و پیاده رویتو زیاد کن و تند تند راه برو

خدایا هزار مرتبه شکرت بخاطر نی نی که بهم هدیه دادی 🙏❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد❤
آخ نگو ک به دردت دچارم یک هفتس درد زایمان دارم دهانه رحمم رو یک سانت مونده نميدونم چکارکنم من 39هفتم ...

خدا ب حق این شبای عزیز ب من و ام کمک کنه😣😣 خیلی بده ادم بلا تکلیفه)):

من تو 36 هفته ام و هر روز دارم قر کمر و رقص باس ن انجام میدم که سر بچم بیاد تو لگن، قر کمر بده و پیا ...

قر کمر زیاد انجام دادم تا الان ک تاثیر نداشت):

ولی پیاده روی میرم چشم

قر کمر زیاد انجام دادم تا الان ک تاثیر نداشت): ولی پیاده روی میرم چشم

من که روزی یک ساعت میرقصم تقریبا یک هفته میشه و حس میکنم بچم پایینه و به مثانم خیلی فشار میاد هی میرم دسشویی 

خدایا هزار مرتبه شکرت بخاطر نی نی که بهم هدیه دادی 🙏❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد❤
ایشالا خیلی میترسم باز نشه سزارینم کنند.یا سخت باز بشه زیاد درد بکشم برای جفتمون دعا میکنم 😀

اره منم میترسم..مرسی سامیار مامان جونم

میگم شما ماما همراه گرفتی؟