آره قطعا حقوق معلما از کارگرا بهتره به نسبت ساعت کاری ولی چرا کارگرا اعتراض نمیکنن چون به محض اعتراض ...
معلمهای ما معلم دبستانند وکارشون بسیار سخته شما احتمالا تازه وارد آموزش وپرورش شدید چند ساله دیگه احتمالا خودشماهم ازمنتقدین آموزش وپرورش میشیدوقتی مجبورم بشید بچه هاتون روتوهمین سیستم مدرسه بگذارید
[QUOTE=91450488]به نظر من شوهرت که سال ۷۴ فارغ التحصیل شده میتونسته کار خوبی دست و پا کنه نه اینکه بره جایی که ۸۰۰ م ...[/QUOTEکی خواسته جبرانش کنه یعنی حالاخواستیم چیزی از اون بگیریم یاگفتیم حقوق اون زیاده استاترپرسیدگفتیم خوب نگفتم زیاد ه شماباحقوق پزشکان مقایسه میکنیدماباشمامقایسه نکنیم؟بعدان شاالله همه وضع شون خوب باشه وهیچکس بیکاروکم روزی نباشه بعد هم خانم محترم من خودم عزیزانم معلمن میبینم وضعیت شون رو ،بیاییم باهم مهربان باشیم خداراشکرازسرسری کشور کویت خدابیامرزهم پدرمن وهم پدرشوهرم اموالی برای ماگذاشتن چون اگه کشور کویت نبودکه پدرماکارکنندمعلوم نبودوضعیت مردم استان ماکه ۸۰درصدشون قدیم کویت میرفتم چطوربودچون فعلا مادراین کشورحق هیچی نداریم نه سهام عدالتی نه مزایای نه هیچ دیگه ای
معلمهای ما معلم دبستانند وکارشون بسیار سخته شما احتمالا تازه وارد آموزش وپرورش شدید چند ساله دیگه ا ...
منم معلم دبستانم.خودم ۵ ساله وارد شدم.پدرم الان چندین ساله بازنشسته آموزش و پروش هست و با این سیستم بزرگ شدم.منتقد آموزش و پرورش هستم همین الان ولی موافق این نیستم که بگن کار نمیکنن و بیکارن و دارن حقوق میگیرن.
خدایا مواظب همسرعزیزم و دوتا گل پسرم باش.ممنونتم.💕💞💕از اواخر آذرماه رژیمم رو شروع کردم.اول ۸۷و۸۰۰ و الان که ۵ خرداد هست ۷۹کیلو هستم.هدف اول ۷۵💪هدف نهایی ۷۰💪.قد ۱۶۳.
جج [QUOTE=91450488]به نظر من شوهرت که سال ۷۴ فارغ التحصیل شده میتونسته کار خوبی دست و پا کنه نه اینک ...
من که خودم گفتم حقوقم خوبه و خداروشکر و با پزشک مقایسه نکردم.برگردید نظرات رو دوباره بخونید متوجه میشید.
خدایا مواظب همسرعزیزم و دوتا گل پسرم باش.ممنونتم.💕💞💕از اواخر آذرماه رژیمم رو شروع کردم.اول ۸۷و۸۰۰ و الان که ۵ خرداد هست ۷۹کیلو هستم.هدف اول ۷۵💪هدف نهایی ۷۰💪.قد ۱۶۳.
یادشون دادن عزیزم.یکیش داستان دکتر حسابی سر کلاس با دانشجوهاش هست.سرچ کن میبینی.ولی تو جامعه ما به م ...
دوست عزیزم بی جهت جبهه نگیریم کمی که به خاطرات دوران مدرسه خودتون رجوع کنید میبینید رفتارخود معلمها مدیرها وسیستم آموزشی درما جو رقابتی دور زدن بقیه آدم فروشی راه انداختن کارها با پول وپارتی رو درنهادینه کرده حالا هزارتا قصه هم که برای بچه تعریف کنی درمورد درستکاری وحق جویی وقتی وادارش میکردند به خبرچینی ودوبهم زنی وفروختن بچه ها وقتی با پول نمره میدادند وقتی باپول خارج از محدوده ثبت نام میکردندچه انتظاری دارید نسل حق جوباربیاد خروجی وزشتی ای در رفتار امروز جامعه هست حاصل کوتاهی بیست سال پیش سیستم آموزش وپرورشه هنوز هم من میبینم مثلا مدیران اصرار دارند دانش آموز تجدید نشه ومعلم رومجبور میکنند نمره نیاز به تلاش دانش آموز روقابل قبول کنه این اگرپایمال کردن حق بقیه دانش آموزها نیست پس چیه اون دانش آموز که درحقش بی دلیل ارفاق شده فردا قراره چطور زندگی کنه همه درسها روکه ازکتابها یاد نمیدند تمام رفتاروگفتار وحرکات درسیستم آموزشی خودش درسه
دوست عزیزم بی جهت جبهه نگیریم کمی که به خاطرات دوران مدرسه خودتون رجوع کنید میبینید رفتارخود معلمه ...
قوانینی مثل تبدیل نیاز به تلاش به قابل قبول و... رو که باید به گوش وزیر و دولت برسونید نه به کارمندای آموزش و پرورش.اینطور معلما رو هم من به شخصه دور و برم نداشتم خداروشکر.الانم سرکلاس اینکار ها رو نمیکنم تو مدارسی که بودم هم ندیدم.شاید تجربه های اطرافتون باعث دید بدتون نسبت به معلما شده باشه.
ان شاالله خوش باشید اونجائی که گفتیدمیخواییدکمی حقوق اون روباماجبران کنیدناراحت شدم عزیزم ان شاالله ...
ببخشید عزیزم اگه ناراحتت کردم منظورم این بود حقوق شوهر شما واقعا کمه و ناحقیه ولی ربطی به حقوق معلما نداره.
قوانینی مثل تبدیل نیاز به تلاش به قابل قبول و... رو که باید به گوش وزیر و دولت برسونید نه به کارمندا ...
نه من هیچ دید بدی نسبت به معلمها ندارم من میگم سیستم آموزشی ما مشکل داشته وداره که جامعه امروز اینقدر مشکلات اخلاقی داره واین به آخرین کسی که مربوطه معلم میشه من احترام زیادی برای معلمها قائلم اکثریتشون شریف وبا اخلاقند اما فسادی که در همه ادارات دولتی هست در آموزش وپرورش هم هست ونمیشه انکارش کرد وتأثیری که میذاره توی تربیت جامعه است
ببخشید عزیزم اگه ناراحتت کردم منظورم این بود حقوق شوهر شما واقعا کمه و ناحقیه ولی ربطی به حقوق معلما ...
خواهش میکنم عزیزم نه ربطی که نداره استاترازوضعیتشون پرسیدماهم،گفتیم خوبه نگفتم زیاده البته که درمقایسه بابعضی ازشغلهاکمه امابدنیست خوبه درسته داداش من الان بامدیریت بازنشته شده ماهی۳۲۰۰میگیره با۳۳سال سابقه کار اماشوهرخواهرشوهرم ۶سال پیش ضامن من شدحقوقش۵۸۰۰بودچون هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکیه ۶سال پیش۵۸۰۰فکرکنم باسالی۲۰درصدوووحالابالای۱۰میلیون بشه خوب یکی مثل برادرمن با۳۲۰۰دربرابرایشون کمه اماخوب باتوجه به بیکاری امروزجامعه مایه آب باریکه ای هست وبیمه وغیره خداراشکربعددوسال بازنشستگی دوباره ازش خواستن برگرده چون گفتن نیروکم دارن الان تمام روزهاش پره تازه غیرانتفاعی هاهم براش سرودست میشکنن چون سابقه داره
نه هرگز من نگفتم بیکارند وحقوق میگیرند من خودم هم باحقوق معلمی بزرگ شدم من میگم حقوقشون نسبت به حقوق ...
نه یکی از دوستان گفت.منم خودم همیشه میگم واسه پیشرفت یه جامعه باید سیستم آموزشیش درست باشه و حرف شما رو کاملا قبول دارم که باید از مدارس شروع بشه و معلما بگن ولی متاسفانه به محض ورود به متن جامعه همه ی حرفای ما از بین میره.مثلا من همیشه به شاگردام میگفتم دروغ بده.یه بار یکی از بچه ها گفت خانوم یه بار بابام گفت تلفن رو بردار و بگو من نیستم.منم به خاطر حرف شما به بابام گفتم من دروغ نمیگم و به حرف بابام گوش ندادم و گفتم بابام همینجاس.گفت بعد تلفنش کلی کتک بهم زد.حالا وظیفه ی من دیگه تو این موقعیت ها چیه؟من به عنوان معلم میگم ولی بچه تو خانواده و جامعه اگه به حرف من باشه ضربه میخوره پس قطعا به منافعش توجه میکنه نه حرفای من معلم و از این دست خاطرات زیاد هست دوست عزیزم.