2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

237 بازدید | 18 پست

دیشب خواب دیدم یه جفت گوشواره طلا دارم‌که شکسته و من دارم سعی میکنم‌تمام تیکه های ریز ریزشو جمع کنم ولی اخرش یادم‌نمیاد که جمع کردم یانه.

هرآنچه را برای خود میپسندی برای دیگران بپسند.

یک هفته پیش هم سر یه مسئله ای مادرشوهرم از من و شوهرم دلگیر شد و باهامون قهر کرد بعدم حرفایی شنیدم زده .من دارم سعی میکنم‌که اشتی کنیم و تموم بشه چون حامله ام و نمیخوام‌موقع زایمانم ناراحتی بینمون باشه .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مجردم خواب دیدم حامله هستم 😕 خیلی ترسیدم یا دیدم خونمون پر مورچه بود منم در حال راه برا کشتنشون ...

تعبیرش چی بود خب

تعبیر خواب گوشواره شکسته

آنلی بیتون می‌گوید: دیدن گوشواره شکسته در خواب، نشانه بیان حرفهای پوچ و بیهوده بر علیه شماست.

هنوز ندیدم ..من بلد نیستم😕

من خوابمو تعبیرش و نگاه کردم برام خیلی جالب بود که دقیقا پشت سرم حرفای پوچ و بیهوده هست بااینکه من تقصیری ندارم .قهر مادرشوهرم واقعا الکیه و داره هم‌خودشو هم مارو ناراحت میکنه

من خوابمو تعبیرش و نگاه کردم برام خیلی جالب بود که دقیقا پشت سرم حرفای پوچ و بیهوده هست بااینکه من ت ...

آخی ایشالله درست میشه رابطتون 💋شمام مثل خوابت در حال سعی برا آشتی هستی 💋

آخی ایشالله درست میشه رابطتون 💋شمام مثل خوابت در حال سعی برا آشتی هستی 💋

ان شالله اصلا دوست ندارم لخاطر یک مسئله مسخره رابطمون خراب باشه چون قبلش مشکلی باهم نداشتیم خیلیم خوب و خوش بودیم الانم دوست دارم زودتر تموم بشه

سلام تعبیر خواب منم بگین لطفا چند شب پیش خواب دیدم گردنبند طلا پیداکردم بندش خیلی بلند بود یه پلاک ب ...

• پیدا کردن طلا در خواب، نشانه آن است که در کسب افتخار و ثروت با توانایی پیروز خواهید شد.
سلام تعبیر خواب دمپایی چیه ..من خواب دیدم خونه یکی ازاقوامم ..خودم دمپایی پام بود ولی اونم یه لنگه د ...

من شنیدم ازدواجه