2777
2789

دختر من 20 ماه رو به اتمامه. شیشه میخورد و چون خوب غذا نخورد با مشورت دکترش از شبشه گرفتمش. امروز روز سومه . تو این یه روز خیلی بهونه نگرفنه اما هیچی نمیخوره حتی غذاهایی که دوست داشت قبلا. نهایت دو قاشق و همه اش اب میخواد و با اب شکمش رو پر میکنه. بچه های شما هم اینطور بودن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره تا دو هفته من فقط تخم مرغ عسلی میدادم شکلات با شیر تو لیوان بعدش دیگه کم کم خورد

س طبیعیه؟ تو این سه روز کلافه ام کرده با هیچی نخوردن حتی شکلات که انقدر دوست داره نمیخوره

دختر  من ۲۰ ماه تمام  از شیر گرفتم

غذا خوردنش بهتر شد

صبح که از خواب بیدار میشه شیر بریز تو لیوان بهش بده 

دخترمن با نون تست میخوره

هر دوساعت غذا میدم تند تند . 

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
ای جان حتما تشنه میشه براش آب میوه درست کن

اصلا اب میوه نمیخوره. زیر یک سال بود خیلی خوش خوراک بود اما الان نه. در برابر هر غذا و میوا جدیدی به شدت مقاومت میکنه

پسر منم بیست ماهشه شیر خودمو میخوره و غذا نمیخوره میخوام هفته دیگه از شیربگیرمش چون غذا نمیخوره فک کردم بهتره تا دوسالگی باشیشه شیر پاستوریزه بدمش ب نظرتون خوبه؟

یه روز اینجا مینویسم ک بالاخره لکنت زبان پسرم خوب خوب شده 💜.....خدای مهربونم شکرت که بعد سه سال لکنت پسرم خوب شد🥰
روز شیر بده  هنوز زوده کامل بگیری بزار دوسالش کامل بشه.بعد تا چهار ماه دیگه هوا سرد میشه.توگرم ...

هوا گرمه و چون شبر خشک میخوره حالش بد میشه و بالا میاره مخصوصا بیرون رفتنی. مجبور شدم از شیشه بگیرم