2777
2789

سلام

من ماه قبل تجربه تلخ بارداری خارج رحمی رو داشتم و از این بابت یه کم افسرده شدم البته خداروهم شکر میکنم بخاطر اینکه تقریبن همه چی بخیر گذشت ولی افسردگیم بیشتر نگرانی از آیندست که دیگه نتونم بارداری طبیعی رو تجربه کنم

کسی هست با تجربه خارج رحمی تونسته باشه بعدش یه حاملگی طبیعی رو تجربه کنه خیلی نگرانم.‌‌..من هیچکدوم از فاکتورهای خطر که احتمال حاملگی خارج رحمی رو بالا ببره نداشتم و ندارم نمیدونم چرا اینجور شدم

الانم فقط بخاطر اینکه بتونم درددل کنم و کسی رو پیدا کنم که کمکم کنه عضو شدم

جاری من خارج رحم حامله شد دیرم فهمید. درد داشت فکر میکرد درد پریوده چون خونریزی داشت. وقتی فهمید دوماهه بود. گفتم وضعت وخیمه سریع باید عمل بشی. مجبور شدن یکی از لوله هاشو بسوزونن. بعد دو سال دوباره باردار شد. الانم بچه ش یک سال و چهارماهشه

اومدیم سایت به هم کمک کنیم.دنبال برهم زدن آرامش کسی نباشیم لطفا

عزیزم جراحی ای چیزی شدی؟ 

یا قرص وامپول دادن خودش جذب شد؟؟ 

علائمات چی بودن؟؟ 

منم این تجربه تلخو دارم ولی هنوز تو دوره ای هستم که دکتر گفته نباید باردار شی فعلا 😔

خدایا شکرت که همیشه بهترینارو قسمت بنده هات میکنی♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه عالائم بارداری خارج رحم بگین چون دکترم دیروز گفت احتمالا خارج رحم  بارداریت

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

جاری من خارج رحم حامله شد دیرم فهمید. درد داشت فکر میکرد درد پریوده چون خونریزی داشت. وقتی فهمید دوم ...

لامصب جوریه که پریودم میشی ونمیفهمی باردازی. منم همینجور بودم.. 😖

ببخشید جاریتون زیر نظر دکتر باردار شد؟! با یک لوله و طبیعی؟! 

عزیزم جراحی ای چیزی شدی؟  یا قرص وامپول دادن خودش جذب شد؟؟  علائمات چی بودن؟؟  منم ...

اره لاپاراسکوپی شدم

خیلی عجیب غریب بود من ماه قبل سر وقت پریود شدم خیلی عادی و معمولی فقط فرقش این بود که بعد از هفت روز تموم نشد پریودم و تا ده دوازده روز لکه بینی داشتم که رفتم دکتر و آزمایش دادم دیدم مثبته‌.‌.

من با اینکه دیر متوجه شدم و تقریبن تو هشت هفته بودم و عمل شدم ولی لوله رو خداروشکر از دست ندادم وای ...

میشه بپرسم جنین کجا بود که تو لوله نبود؟ دکترت چیزی نگفت

میشه عالائم بارداری خارج رحم بگین چون دکترم دیروز گفت احتمالا خارج رحم  بارداریت

وقتی آزمایش دادم با اینکه ده روز بود خونریزی داشتم بتام مثبت شد ولی عددش پایین بود دکترم گفت دو روز بعد تکرار کن باید بیش از دو برابر شده باشه ولی بازم رشد خاصی نداشت بتا و با اینکه اون روزی که فهمیدم باردارم تقریبن با حساب کتاب دکتر ۶ هفته بودم ولی سونو چیزی رو توی رحم و تخمدانم پیدا نکرد هم سونو شکمی هم واژینال

من کسی رو‌ میشناسم که بعد از یک بار بارداری خارج رحمی الان ۲ تا بچه داره. اصلاً نگران نباشین و بد به دلتون راه ندین.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
لامصب جوریه که پریودم میشی ونمیفهمی باردازی. منم همینجور بودم.. 😖 ببخشید جاریتون زیر نظر دکتر بارد ...

نمیدونم دکترش کیه. فقط میدونم با یک لوله باردار شده. طبیعی هم باردار شده.منتظره بچه ش دوسالش بشه باز اقدام کنه

اومدیم سایت به هم کمک کنیم.دنبال برهم زدن آرامش کسی نباشیم لطفا
وقتی آزمایش دادم با اینکه ده روز بود خونریزی داشتم بتام مثبت شد ولی عددش پایین بود دکترم گفت دو روز ...

ببخشید این سوال میپرسم عزیزم شمام عادت عقب افتاده بود من خیلی نگرانم دیروز لک بینی داشتم حالا از دیشب خیلی ببخشید لخته شده میخواستم بدونم شمام این طوری بودید

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

من کسی رو‌ میشناسم که بعد از یک بار بارداری خارج رحمی الان ۲ تا بچه داره. اصلاً نگران نباشین و بد به ...

ممنونم دعا کنید برامون من با اینکه یه بچه دارم ولی تصور اینکه این اتفاق دوباره برام بیوفته یا دیگه بچه دار نشم خیلی برام سخته

میشه عالائم بارداری خارج رحم بگین چون دکترم دیروز گفت احتمالا خارج رحم  بارداریت

بعضیا خونریزی میکنن ولی من با وجود باردار بودن سر موعدم اولین ماه پریود شدم ..ماه دوم نشدم.. بعد دل درد شدییید و تیر کشیدن تو مقعدم و واژن.جوری که فکر میکردم الان کلیه ام یا رحم میترکه 😔چون خونریزی,داخلی کرده بودم ... تو این یکی دوماه هم همیشه یک طرف بدنم (مال من پهلوی چپم) میسوخت و درد داشت واز کلیه ام به زیزشکمم تیر میکشید..