2777
2789
عنوان

امشب شب قدره...

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 49 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شالله مادرتون سلامتیشونو به دست میارن . امشب حتما براتون دعا میکنم. شما هم برای من دعا کنید باردا ...

من خودم بعد سه تا سقط دو سال طعم انتظار رو چشیدم. میدونم خیلی سخته حتما حتما برای همه منتظرای نی نی مخصوصا شما دعا میکنم. ان شالله سال بعد همین موقع نی نی بغل باشید. تاپیکای قبلیمو ببنید منم سال قبل این موقع منتظر معجزه خدا برای بارداریم بوده که خدا روشکر الان باردارم. ان شالله سال بعد این موقع همین جا من از شفای مادرم و شیطنت های دخترم بگم و شماهم از شیطنت های کوچولوتون

* اِلٰهی وَ رَبّی من لی غیرک*
منم محتاج دعاتون هستم  ده روزه كه ivf كردم دعا كنيد اين دفعه ديگه مثبت بشه و رو سفيد بشم. مشك ...

الهی آمین. ان شالله حاجت روا بشید دوست من

با این حجم از ناراحتی که این روزا دارم در خصوص بیماری مادرم، دعا کنید دخترم هم بعد از سه تا سقط و 5 ...

چی شده سحر جانم؟

چرا‌ انقدر پریشونی؟

بجای دلواپسی برای اتفاقی ک ممکنه هرگز نیفته، الان باید مدام در حال ذکر گفتن و قران خوندن باشی.

ک هم اثرش رو دختر گلت باشه هم شفای مادر مهربونت.

زیاد برای امام زمان صدقه بده و ازش بخواه برای مادر و دخترت دعا کنه.

آروم باش و پر از توکل.

مخصوصا تویی ک معجزه ی خدا رو دیدی.

با دخترت حرف بزن و ازش بخواه برای مامان بزرگش دعا کنه. 

الهی به حق این روزای عزیز شادی و آرامش جای دواپسی هاتو بگیره دوست خوبم. و کنار مامان عزیزت روز تولد دخترتو جشن بگیری.

راستی به گوسفند برای سلامتی مادرت قربانی کنید بذارید خونی ریخته بشه و بلا ازشون دور بشه

چی شده سحر جانم؟ چرا‌ انقدر پریشونی؟ بجای دلواپسی برای اتفاقی ک ممکنه هرگز نیفته، الان باید مدام د ...

همه این کارا رو میکنم باران جون. اما متاسفانه هر بار که درد کشیدن های مادرم رو میبینم بغض تمام وجودمو میگیرم. فکر کنم فقط معجزه است که میتونه حال مادرمو خوب کنه و من به اون معجزه دلخوشم. همش ته دلم غصه است و گلوم پر بغض. به حق این روزاو شبای عزیز براش خیلی دعا کن دوست خوبم