2777
2789
عنوان

پسرمو از خونه میبرم بیرون گریه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1158 بازدید | 35 پست
من پسرم عاشق بیرون رفتنه اما اذیت میکنه تو خیابون زیاد نمیبرمش دیروز دیدم تندتند زانوش خم میسه و می ...

وای نههههه میسوزه تو افتاب

شب با شوهرت ۳تایی برین بیرون

I am a queen because I have a cute mad king

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای اقند گریه میکنه ک کله ذوقم ب بیرون رفتن میره 

من پُر دور و برم بچه ست. وقتی میگی کاملا میدونم حالتاشم چطوریه. انگار هیچ چیزم نمیتونه حالشونو خوب کنه اون لحظه. بعضی ها میگن حتما چیزی دیده ترسیده بعضی هم میگن اداهای بچه هاست. زیاد دیدم بعد یه مدت از سرشون میره.

اومدیم سایت به هم کمک کنیم.دنبال برهم زدن آرامش کسی نباشیم لطفا
وای پسر منم تقریبا اینطوریه اگه برم ی مکانی شروع میکنه ب گریه و داد زدن ،۱۹ماهست پسر من ،دکتر برم ،م ...

از اول همینجوری بوود؟؟؟ پسر من تازه چهار ماهشه یعنی قراره همیشه اینجوری باشه😭

من پُر دور و برم بچه ست. وقتی میگی کاملا میدونم حالتاشم چطوریه. انگار هیچ چیزم نمیتونه حالشونو خوب ک ...

خدا کنه ک اینجور باشه تو فک و فامیل منم بچه زیاده اما هیییچکدوم اینجوری نبودن نمیدونم این چرا همچین میکنه 😭

گف باید نور خورشید ببینه اشکال نداره کلاه میذارم صورتش افتاب سوخته نشه دست و پاهاش مسئله ای نیس مهم ...

ووویی نههه دست و پا هم مهمه

کل بدنش رو ضدافتاب بزن

سیاه میشه خب😢

I am a queen because I have a cute mad king
از اول همینجوری بوود؟؟؟ پسر من تازه چهار ماهشه یعنی قراره همیشه اینجوری باشه😭

نه تازگیا اینطوری شده ،منم فک میکنم چون زمستون رو خونه موندیم و جایی نرفتم اینطوری میکنه

خدا کنه ک اینجور باشه تو فک و فامیل منم بچه زیاده اما هیییچکدوم اینجوری نبودن نمیدونم این چرا همچین ...

مطمئن باش اونا هم این مشکلاتو دارن ولی نمیگن. بچه من جیششو نمیگفت بعد یکی از اقوام‌کلی منو نصیحت میکرد که اینکارو بکن و اون کارو بکن تا بگه. بعدش فهمیدم بچه خودشم نمیگه. شما که همیشه پیششون نبودی که ببینی. بعد هر بچه ای ادای خودشو داره دقت کنی میبینی اونا مشکلات دیگه دارن که بچه شما نداره

اومدیم سایت به هم کمک کنیم.دنبال برهم زدن آرامش کسی نباشیم لطفا
نه تازگیا اینطوری شده ،منم فک میکنم چون زمستون رو خونه موندیم و جایی نرفتم اینطوری میکنه

اهم دقیقا منم همش میگفتم هوا سرده نمی‌رفتم بیرون 

انشاالله ک درست بشن