2777
2789
عنوان

کی با من دوست میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 48 پست
من رشته م تربیت بدنی. میخوام کم کم بخونم و یکی دوسال دیگه ازمون بدم. ازبس درسهام سخته. و کنار خونه د ...

ایشالا موفق باشی

من همونم که دیوونه میشه برات💚💚پاسخگوی سوالات شما در زمینه موسیقی برای یادگیری بزرگسالان و کودکان 💖💖
فک نکنم مجبور باشم قسم بخورم

بیا من باهات دوست میشم!

خخخ درخواست دوستی بده!

اگه بفهمم زن نیستی خوشم نمیاداااا

چون شوشو آدمه سالمیه!

تهرانی؟

اگر بخوام برای خودم  بین مهربون بودن و صداقت یکی رو انتخاب کنم، من حتما مهربونی رو انتخاب میکنم!................اما برای شما تنها انتخابم انصافه.لطفا با انصاف باشید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متولد سال 69 و دبیر زیست هستم بار دارم و بچه اولم هستش . مدت خیلی زیادی کاربر سایت بودم ولی به دلایل ...

من 68 ا م، یه نینی م رفت اما بازم نی نی میخوام!

حسابدارم

عزیزم

اگر بخوام برای خودم  بین مهربون بودن و صداقت یکی رو انتخاب کنم، من حتما مهربونی رو انتخاب میکنم!................اما برای شما تنها انتخابم انصافه.لطفا با انصاف باشید.
بیا من باهات دوست میشم! خخخ درخواست دوستی بده! اگه بفهمم زن نیستی خوشم نمیاداااا چون شوشو آدمه سا ...

بله عزیزم تهران هستم . 

من همونم که دیوونه میشه برات💚💚پاسخگوی سوالات شما در زمینه موسیقی برای یادگیری بزرگسالان و کودکان 💖💖