یک پروفایل خانمان سوز برای عشق به همسر بگین که خانواده شوهر بترکن از حسودی.... دوستتون دارم
امان از روزی که تمام خوشیات و خنده هات مصنوعی باشه و تنها امیدت مردن باشه.فقط و فقط به عشق دخترم دارم نفس میکشم هیچ کس و ندارم بجز دخترم تو دنیا هیچ کس.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از دوستانی ک دارن عکسمیذارن تشکر میکنم واقعا ماهین
امان از روزی که تمام خوشیات و خنده هات مصنوعی باشه و تنها امیدت مردن باشه.فقط و فقط به عشق دخترم دارم نفس میکشم هیچ کس و ندارم بجز دخترم تو دنیا هیچ کس.
لطف کنین قصاوت نکنین چون بی خبریم از خیلی چیزا.ناراحتین میتونین تشریف ببرید.
من به شخصه قضاوت نمیکنم.چون اصلا شما رو نمیشناسم.ولی به نظرم بهترین کار به حساب نیاوردن بقیه ست.زندگیتو بکن.اون انرژی رو که برای چزوندن بقیه میخوای صرف کنی.بذار برای لذت زندگی خودت.این آدمها اونقدر مهم نیستن که براشون وقت صرف میکنی