2777
2789
عنوان

خانومابیاین بگین تقصیرکیه

114 بازدید | 22 پست

دیشب مهمون داشتم داییمینا وخاله ام وشوهرش وبچه هاش اینابچه هاشون خیلی شلوغ میکردن خیلییی بیش ازحدمنم تازه عروسم خب به هرحال ادم رووسایل هاش حساس میشه پسرداییم زدپردم ازپایین پاره شد میپریدرودسته مبلم ک یکمم نشست کردمنم تایه حدمیتونستم بگم شلوغ نکنید ولی نه خالم نه زنداییم هیچکدووم به بچهاشون نمیگفتن بشینین شلوغ نکنیددرحالی ک من ادم گنده خونه هرکدوم ک میرم جوری باادم سنگین رفتارمیکنن ادم نمیتونه روی مبلشون بشینه من گفتم شلوغ نکنیدبه بچهاش ناراحت شدن بعداینکه رفتن مادربزرگم عوص اینکه بگه دستت دردنکنه بچهای منودعوت کردی لباشواویزوون کردکه چرامیگی خونت وخراب کردن منم انقدعصابم خوردشدحالابگین حق بامنه یااونا

خداجونم خودت همه عزیزانموبرام نگه دار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی‌دونستی بچه شلوغ دارن؟

خب میدونستم ولی ن دراون حددد من میگفتم خب ننش میگع بیابتمرک بچه نمیدونم مامانش هم لال مونی میگیرع

خب میدونستم ولی ن دراون حددد من میگفتم خب ننش میگع بیابتمرک بچه نمیدونم مامانش هم لال مونی میگیرع

من الان واسه اون پردت غصه می‌خورم. من از قبل تذکر می‌دم. به بعضیا هم گفتم شما تا بچه‌هاتون بزرگ نشده خونه ما نیاین

حق داری صد درصد،بنظرم وظیفه ماماناشون بوده که جلوشونو بگیرن اما اماااااان از این مادرای بیخیااااال که منم کشیدم از دستشون

لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘
حق داری صد درصد،بنظرم وظیفه ماماناشون بوده که جلوشونو بگیرن اما اماااااان از این مادرای بیخیااااال ک ...

اخ قربون دهنت 

دعوت نكن  من هميشه بعد دعوتيام بحث داريم با شوهرم خواهرزاده هاش محاله خسارت نزنن به خونه الا ...

اخه نمیشه ک عزیزم دعوت میکنن ادم میره زشته نیان

دعوت نكن  من هميشه بعد دعوتيام بحث داريم با شوهرم خواهرزاده هاش محاله خسارت نزنن به خونه الا ...

وای یعنی ادم گوشتوشتشومیخوره

حالامال من بازسمت شوهرم خداییش هیچ کاری نمیکنن بچهاشونم شلوغ میکنن خواهرشوهرام میزنن درحدمرگ جاریم دعوامیکنه بچشومیگه من خوشم نمیادکسی خونم شلوغ کنه نمیزارمم بچمم شلوغ کنه