2777
2789
عنوان

خیلی دلم سوخت

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 32 پست

با مادرت شوهرت مشکل دارین؟

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم هرچه سریعتر میرفتی خونه براش درست میکردی...عین خیالتم نبود که بهت نگفتن..بعد اگه شوهرت میومد میگفت چرا آش درست کردی مامانمو اینام که درست کردن میگفتی جریانو و بعد میگفتی دلم برابچم کبابه بیچاره آش میخواس

برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...
فردا شب خونه ی جاریم دعوتیم گفتم اگه دوباره گفت چرا نیومدین بهش میگم ولی بنظرتون نمیگن حالا گه چی ب ...

نه حتما بگو بچم دلش خیلی خواست انتظار داشتم واسه ما هم بیارین دلگیر شدم بیشتر به خاطر بچم که ناراحت شد 

به مادرشوهرت بگو واسه نوتم میفرستادی شاید دلش میخواست دلگیریو هیچوت تو خودت نریز همیشه به زبون بیار

نه اینکار درست نیس.چرا نقطه ضعف بده دستشون..مثل خودشون اون زیر زیرا باید بچزونشون

برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...
چرا انقدر روحیه دخترت حساسه؟؟؟ چرا اصلا یه بچه باید به اینجور مسایل فکر کنه؟ میدونی دخترت چقدر اسی ...

والا دختر من تازگی متوجه تبعیض ها میشه حساس شده

منو باباشم میگیم تو اینطور حس میکنی به روش نمیاریم لی میگه من خودم میدونم

والا دختر من تازگی متوجه تبعیض ها میشه حساس شده منو باباشم میگیم تو اینطور حس میکنی به روش نمیاریم ...

دختر منم متوجه میشه

ولی من جدی باهاش برخورد میکنم

یه وقتایی میگه چون فلانی خونه ما نیومد ما هم خونش نریم(باور میکنی ۵ سالشه!!!)ولی من انقدر جدی باهاش برخورد کردم الان بهتر شده

براش توضیح دادم هر کی هر جور دوست داره زندگی میکنه و ما نباید مثل اونا رفتار کنیم

مسافرت میره سوغات میاره بچه های اونا هر چی بخوان و انتخاب کنن میان میبرن به دختر من میگه اون اجیها رنگ دیگش را بردن تو این دوتا مونده انتخاب کن

دختر منم ناراحت میشه

خوب نگه به دختر من اونا بردن

دختر منم متوجه میشه ولی من جدی باهاش برخورد میکنم یه وقتایی میگه چون فلانی خونه ما نیومد ما هم خون ...

دختر منم فردا شب خونه عموش دعوتیم میگه  نمیام من میرم خونه خاله تو وبابا بروید

دختر منم فردا شب خونه عموش دعوتیم میگه  نمیام من میرم خونه خاله تو وبابا بروید

یا خدا

این دهه نودیا واقعاااااا هیولا هستن

اون روز از همسرم راجع به لباس نظرخواهی کردم،دخترم میگه اه،چرا همش از بابا میپرسی؟!!مگه خودت بزرگ نیستی،خودت تصمیم بگیر!!!!

من شوهرم میگه تو کنار اومدی با همه رفتارها ولی دخترمون فکر نمیکردم اینقدر متوجه بشه و واکنش نشون بده

من معمولا نمیام شکایت خانواده شوهرم را به شوهرم بکنم ولی دخترم سریع میگه

امشب هم میخواست بگه نذاشتم بعد شوهرم  گفت چی بود نذاشتی بگه براش گفتم

اخه دوست ندارم از الان دخترم زود بره اخبار بده

یا خدا این دهه نودیا واقعاااااا هیولا هستن اون روز از همسرم راجع به لباس نظرخواهی کردم،دخترم میگه ...

من واقعا بعضی کاراشو میبینم میمونم اصلا

من و باباش کلا کم حرف  و تودار و خجالتی بودیم الان یکم بهتریم

همه میگن بچت به کی رفته

من واقعا بعضی کاراشو میبینم میمونم اصلا من و باباش کلا کم حرف  و تودار و خجالتی بودیم الا ...

من خودم ولی کاملا حساسم،و وسواس فکری دارم

یعنی اگه یکی کج نگام کنه تا ۶ ماه حرص میخورم،این اخلاقمم بخاطر اینه که مادر زن بی سیاستی بود و اگه کسی اذیتش میکرد نمیتونست مدیریت کنه و میومد تو خونه غر غر میکرد و‌اعصاب همه رو خورد میکرد

من با تمام حساسیتم برای اینکه دخترم اسیب نبینه هیچوقتتتتت جلوش گله و زاری نمیکنم

نمیدونم چرا انقدر به مسایل خاله زنکی علاقهمنده

ولی دارم کنترلش میکنم