الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم به غیر از زالو درمانی که بسیار تاثیر داره دکتر برو و یه سری قرص ویتامین بگو بده که روی اسپرم تاثیر بزاره..برادر منم قرص ویتامین میخورد هم زالو درمانی..ویتامین e و امگا ۳ رو که یادمه..چندتا ویتامین دیگه هم داشت..ولی خب زالو اسرش خیلی بیشتر از اون ویتامین ها بود.ولی باهم اثر کرد
گرده نخل و خرنوب خیلی خوبه امپول سیگنال اف هم خوبه قرص فرتیل اید شوعر من همه اینا رو استفاده کرده شده ۶۵ مورفولوژی غذاهای فست فودی و سرد رو نخورید طبع تونو گرم کن
بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده و زندگیمون رو بت بهشت تبدیل کرده 🤩🤩🤩
موفولوژی اسپرم نی نی سایت، تاپیکای زیادی میاره بخون
دکتر حاذق طب سنتی و اسلامی هم برید
منم شنیدم خرنوب و گرده نخل خیلی خوبه
سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق کمککردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس