2777
2789

من تو چهار تخمم هست ازش 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

خيلي مزخرفه آخه .

من داشتم نصفش رو استفاده كردم . زياد نزار داغ بشه. روي هيتر بزار بمونه چون سريع باز سفت ميشه

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خيلي مزخرفه آخه . من داشتم نصفش رو استفاده كردم . زياد نزار داغ بشه. روي هيتر بزار بمونه چون س ...

اخه اصلا نباید داغش کرد

رهـا جونم خوشا ب بخت بلندم ک تورو دارم
مال منو نیگا بالا

فكر كنم از أوناس كه بايد اول برداري تو دست كمي باهاش بازي كني كه فرم بگيره بعد هي با شصتت بكشي رو پوست بازش كني و بكني 

از اينا باشه ياد بگيري خيلي خوبه و راحت

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
فكر كنم از أوناس كه بايد اول برداري تو دست كمي باهاش بازي كني كه فرم بگيره بعد هي با شصتت بكشي رو پو ...

از همیناس ولی یاد ندارم خخ

رهـا جونم خوشا ب بخت بلندم ک تورو دارم