2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو نت نشونه هاى سرماخوردگى رو بزنى دور از جون ميزنه سرطان ! تو نت نچرخ فكرت خراب ميشه من كيست داشتم ...

اره خدا لعنتشون کنه ب ادم استرس وارد میکنن

خداجون شکرت واس تو دلیم💓 صدهزار بار شکر
ضربه نخورده؟

قبل عید داشتم سرویس میشستم اخرش دستمو تکون دادم ابش بریره یهو خورد ب لبه سنگ روشویی ضعف کردم ی هفته بعدشم اینجوری شد

لاک ناخن ممتد و همیشه استفاده کنی . ناخن جنسش خراب میشه و قاچ عمودی و افقی   پیدا میشه رو سطحش.نگران نباش   اگر لاک میزنی نا خنتو . اگر لاک نمیزنی و قاچ و ترک داره .ویتامین c 500   مصرف کن  بمرور  خوب میشه .  و مواد الی  وقتی کم باشه در بدن  بازتابش  روی ناخنهاست.   

لاک ناخن ممتد و همیشه استفاده کنی . ناخن جنسش خراب میشه و قاچ عمودی و افقی   پیدا میشه رو سطحش. ...

لاک همیشه نه اما ماهی ۱۰ روز میزنم همیشه

قبل عید داشتم سرویس میشستم اخرش دستمو تکون دادم ابش بریره یهو خورد ب لبه سنگ روشویی ضعف کردم ی هفته ...

پس عزيزم نگران نباش طبيعيه و دليلش ضربه هست ، ولي هروقت در مورد سلامتيت نگران شدي بهتره پيش يه متخصص بري و زياد به مطالب اينترنت اعتماد نكن چون آدم علائم هر بيماري رو كه ميخونه احساس ميكنه همون بيماري رو داره و استرس ميگيره و ممكنه تا يه مدت روح و روانش تحت تاثير اون مشكل قرار بگيره 

اول انسانيت 
پس عزيزم نگران نباش طبيعيه و دليلش ضربه هست ، ولي هروقت در مورد سلامتيت نگران شدي بهتره پيش يه متخصص ...

دگ هیچی سرچ نمیکنم تو نتت

سلام من یه مدتی هس یه خط تیره روی ناخن دست چپم ظاهر شده میشه بگین علتش چییه من تو اینترنت خوندم خیلی چیزای نگران کننده ای نوشته بود کلا روحیمو از دست دادم خیلی فکرم مشغوله میشه بگین چیزای که تو نت نوشته واقعا راسته