2777
2789
عنوان

خونریزی بعد از رابطه نشونه چی میتونه باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 31466 بازدید | 51 پست
منم تازه ازدواج کرده بودم،دردنداره پنج دقیقه فریزمیکنه خوب میشی بعدیه هفته هم میتونی رابطه داشته باش ...

یعنی چی فریز میکنه؟

یبار رفتم دکتر سونو واژینال نوشت برام 

خیلی وحشتناک بود 

من دوبار این اتفاق برام افتاد. مال تو بعيده این باشه چون من به خونریزی افتادم. فشارم افتاد رفتم زیر ...

من همون چند دقیقه بعدش یه چند قطره خون کم

بعد قطع میشه 

نمیدونم انشالله چیزی نباشه

یکم صبر میکنم بعد میرم دکتر اگه باز هم تکرار شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واژنت خشک نیست؟ترشحات داری؟......اگه بخاطر خشکی واژن باشه،در اثر رابطه یه زخم ایجاد شده که در هر بار ...

نه خشک نیست ترشح دارم

ولی هنگام معاشقه احساس میکنم ایندفعه زخم شده 

خب همون دیگه عزیزم ،با یک بار زخم تا بیاد ترمیم بشه رابطه بعدی ملتهبش میکنه و خون میده،برو دکتر عزیز ...

آره راس میگی رابطم خیلی نزدیک بوده یروز درمیون بخاطر همونه که هی خون اومده یکم صبر میکنم ایندفعه ببینم اگه باز هم اومد میرم دکتر

اها پس مثل من نشدی. چند وقته ازدواج کردی؟ 

سه ماهه

نه رابطه پشت سر هم بوده

و میگم هیچوقت اینجوری نشدم 

ایندفعه فک کنم منو زخم کرده شوهرم 

بعد دفعه های بعدشم خون میومد

ولی  میگم در حدی که لباس زیرم کثیف میشه و میرم دسشویی خودم پاک میکنم دیگه نیس

اولین بار فک کردم پریود شدم ولی نه مثل خون پریود نبود نه رنگش نه بو

منم اونطوری میشدم شنیدم غسل نکنی زخم میشه ازوقتی غسل کردم خودبخوددرست شدواینکه نمیدونستم پریودم ده ر ...

بیشتر وقتا غسل کردم مگه یادم رفته باشه 

اینم امتحان میکنم 

انشالله چیزی نباشه

اولاش البته خون کم بنظرم طبیعیه

انشالله بار اول توجه نکردم ولی چون بعدش دوبار دیکه تکرار شد نگران شدم رفتم تو نت چیز خوبی نخوندم حالا صبر میکنم اگه باز شد برم دکتر