2777
2789
عنوان

سرکلاژی ها یه لحظه لطفا😭😭😭

418 بازدید | 23 پست

سلام به همگی ؛ من الان هفته ۱۹ هستم؛ واسه انومالی تو ۱۸ هفته طول سرویکسم ۳۲ بود امروز رفتم دکتر واسم تو هفته ۲۰ نوبت سرکلاژ زد ؛ تو ۲۰ هفته خطرناک نیس؟؟؟؟

البته لکه بینی قهوه ای از اول بارداری داشتم تا الان حتی با دوتاشیاف در روز و هفته ای یک پرولوتون 😭😭😭😭

گر نگهدار من انست که من میدانم ؛ شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🤰🤰🤰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم والله دکتر من‌منو سرکلاژ نکرد.گفت الان که دیر شده.ولی سرکلاژ فایده هم نداره اصلش استراحته.بعدم تو ۳۷ هفته کیسه آبم‌ پاره شد رفتم زایمان کردم.اگر سرکلاژ میبودم دردسر داشت به نظرم

یک صلوات میفرستی؟
من نیستم ولی ۳۲ خیلی عالیه

نمیدونم دکترم گف سرکلاژ باید بشی ؛ نمیدونم چیکار کنم 

میترسم عمل نکنم بعد پشیمون بشم🤔🤔🤔

چی بگم والله دکتر من‌منو سرکلاژ نکرد.گفت الان که دیر شده.ولی سرکلاژ فایده هم نداره اصلش استراحته.بعد ...

اخه من خیلی مراعات میکنم از اول چون لکه بینی داشتم ؛حالا دکتر گف عمل باید بشی من زیر ۴۰ رو سرکلاژ میکنم 😐

اخه من خیلی مراعات میکنم از اول چون لکه بینی داشتم ؛حالا دکتر گف عمل باید بشی من زیر ۴۰ رو سرکلاژ می ...

آهان خوب به حرف دکترت گوش کن من لک بینی نداشتم.مشکل من کمردرد شدید بود.بعدم آب دور بچه زیاد بود.بهمم گفته بودن کیسه آب پاره میشه.تو چهار ماهگی طول سرویکسم ۱۴ میلی متر بود.

یک صلوات میفرستی؟
نمیدونم دکترم گف سرکلاژ باید بشی ؛ نمیدونم چیکار کنم  میترسم عمل نکنم بعد پشیمون بشم🤔🤔🤔

گلم من 33 بودم دکتر گفت سرکلاژ اورژانسی تاپیک های قبلیمو بخون.مادرم قران باز کرد برام صبر اومد خودم باز کردم صبر اومد فهمیدم نباید عجله کنم.بردم جواب سونو رو نشون دکتر دیگه دادم سونو واژینال اورژانسی نوشت. تو واژینال دیدن اصلا نیاز به سرکلاژ نیست و من کلا دکترمو عوض کردم و خیال خودمو راحت کردم.

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج
اخه من خیلی مراعات میکنم از اول چون لکه بینی داشتم ؛حالا دکتر گف عمل باید بشی من زیر ۴۰ رو سرکلاژ می ...

وا یعنی چه زیر 40 سرکلاژ؟؟؟من الان چندتا دکتر رفتم همه میگن زیر 25 سرکلاژ....

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج
گلم من 33 بودم دکتر گفت سرکلاژ اورژانسی تاپیک های قبلیمو بخون.مادرم قران باز کرد برام صبر اومد خودم ...

حالا منم تا هفته دیگه فرصت دارم ؛ باید مثل شما تحقیق کنم .بازم نوبت دارم پیش دکترمم ببینم خدا چی میخواد🤔🤔🤔

وا یعنی چه زیر 40 سرکلاژ؟؟؟من الان چندتا دکتر رفتم همه میگن زیر 25 سرکلاژ....

نمیدونم والا؛ شاید چون لکه بینی هم دارم 🤔🤔🤔

من ان تي ٣١ بودم هفته چهارده با واژينال ٣٠ بودم سركلاژ شدم آنومالي هم همون ٣٠ بود حالا نميدونم خوبه يه بده 

شما هم در مورد اينكه سركلاژ بشي ناراحت نشو خوبه خيالت تا حدودي راحت ميشه در مورد اين تحقيق كن و از چند دكتر بپرس تو اين هفته ها ميشه سركلاژ كرد يا نه

من ان تي ٣١ بودم هفته چهارده با واژينال ٣٠ بودم سركلاژ شدم آنومالي هم همون ٣٠ بود حالا نميدونم خوبه ...

مرسی از راهنماییت عزیزم

نمیدونم والا؛ شاید چون لکه بینی هم دارم 🤔🤔🤔

من تا هفته 13 لک خون داشتم دیگه خونه موندم حتی الان سه ماهه خونه مادرم هم نرفتم مادرم میاد سر میزنه.هیچ جا نمیرم امپول پرولوتون و شیاف مرتب استفاده میکنم و البته فقط فقط دستشویی فرنگی

من تا هفته 13 لک خون داشتم دیگه خونه موندم حتی الان سه ماهه خونه مادرم هم نرفتم مادرم میاد سر میزنه. ...

من نمیدونم چرا انقدر بارداری ها سخت شده😞

من قبلش دوست داشتم تو بارداری همه کاری کنم حالا برعکس همش تو خونم مثل شما فقط برای دکتر میرم بیرون 😔😔😔