2777
2789

سلام من ماهی ۵۰۰ از همسرم میگیرم به هیچی هم کار ندارم وسط هایه برج هم واسه لباس و اینا کم کم ازش میگیرم هی به نظرتون چه جوری پس انداز کنم قبلا اقساط طلا بر می داشتم الان بازار طلا نوسان داره نمیدونم چیکار کنم دنباله وام هایه خونگی هم هستم پیدا نمیکنم دوروبرم البته یه قرضی دارم یه چند ماهی باید پرداخت کنم تقریبا چهار پنج ماهشو شما ها چه قد میگیرین چه جوری پس انداز میکنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه ۱۸۰۰ چیه که ازش حقوق هم بگیرم 🤭🤭

ای جونم من شمارو می شناسم عزیزم کاربر قدیمی هستم پسرت بهتر شد عزیزم شما اون یکی پسر تو کار درمانی  واینا نمیبرین واسه هزینه هاش به مشکل نمیخورین ببخشید فضولی کردم 

دیگه ۱۸۰۰ چیه که ازش حقوق هم بگیرم 🤭🤭

انشالله خدا روزیتو برسونه

واقعا تواین تورم زندگی کردن اونم بااین حقوقا سخته 

ماکه آرزوی همه چی ب دلمون مونده ازبس همه چی گرون شده

عاشق دخترامم😍😍😍
ای جونم من شمارو می شناسم عزیزم کاربر قدیمی هستم پسرت بهتر شد عزیزم شما اون یکی پسر تو کار درمانی&nb ...

ممنون گلم بهتره شکرخدا

اون یکی پسرم الحمدالله سالمه و مشکلی نداره راه میره عزیزم

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
انشالله خدا روزیتو برسونه واقعا تواین تورم زندگی کردن اونم بااین حقوقا سخته  ماکه آرزوی همه چ ...

🙏🙏❤❤

چقدر شما مهربونی انشاالله خدا پسر تو خوب کنه و اندازه دل مهربونت بهت روزی روزافزون بده

قربونت برم گلم ممنون زنده باشی لطف داری 

چه جوری واریز میکنی  یعنی چه قد اسم بیمه چیه و آخرش چی میشه خوبه

من 2 تا بیمه عمر و پس انداز دارم از 2تا شرکت بیمه ای 

یکیشم 3ماه یکبار و یکیشم سالی یکبار واریز میکنم

مجموعا 2-3تومنی میشه در سال البته اگر بیشتر داشته باشم بیشتر چون دست خودمه دیگه...

آخرش یا کل پولو با سودش میگیرم یا به صورت حقوق ماه به ماه دریافتش میکنم

بستگی داره اون موقع تو چه شرایطی باشم

مشاور بیمه هستم (اصفهان)