fatibanoo مدیر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 143 عنوان بارداری بعد چند روز مشخص میشه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 4021 بازدید | 18 پست سلام من ۱۴ روز از اقدامم میگذره امروز بیبی چک تست زدم منفی شد ...ولی زیر نافم همش درد میکنه و تیر میکشه ...هستن کسایی که دیر تر بارداریشون مشخص بشه؟من امپول فولیکول زده بودم حتما باید باردار میشدم این ماه 1398/03/04 | 16:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatibanoo مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 143 عزیزم اول بتا توی خون ترشح میشه بعد ادرار.. بعدش هم عزیز دلم الان اگر باردار باشی یه موجود رریز میک ... باشه خیییلی ممنونم ...چشم حتما میرم میدم ..
tutfarangiiiii عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 190 باشه خیییلی ممنونم ...چشم حتما میرم میدم .. 😉غصه نخور گلم..من با همه وجودم حال تو رو درک میکنم..ولی یه چیزی رو مطمئنم...آنچه دلت خواست نه آن میشود...آنچه خدا خواست همان میشود...برای منم با دل شکسته ات دعا کن یه حس غربتی دارم که از هر جمعی بیزارم ...کنار هر کسی باشم همین تنهایی رو دارم😢
fatibanoo مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 143 😉غصه نخور گلم..من با همه وجودم حال تو رو درک میکنم..ولی یه چیزی رو مطمئنم...آنچه دلت خواست نه آن می ... چشممم حتما دعا میکنم ...خیییلی ممنووونم ❤