2777
2789
عنوان

قزوینای عزیز بیاین 😘😘

110 بازدید | 7 پست

سلاااام..خوبین .نماز روزه هاتون قبول باشه..کدوم دکتر زنان زایمان تو قزوین خیلی خوبه؟انوری اذر خوبه؟نوبت دهیش چطوریه؟ابوترابی چطوری؟

تمام دنیام ♡♡همسرم وپسرم♡♡❤❤❤

من پیش ابوترابی می رفتم کار و اخلاقش خوب بود تو قزوینم خیلی معروفه اما نوبت دهیش خیلی بد بود هر بار پنج یا شش ساعت مینشستم تا نوبتم بشه  

مرجان لب لعل تو مر جان مرا قوت،   یاقوت بگویم لب لعل تو و یا قوت،   قربان وفاتم به وفاتم گذری کن،    تا بوت همی بشنوم از رخنه تابوت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پیش ابوترابی می رفتم کار و اخلاقش خوب بود تو قزوینم خیلی معروفه اما نوبت دهیش خیلی بد بود هر بار ...

شکوه سادات ابوترابی دیگه؟خو چی کنم پس 😢😢

شکوه سادات ابوترابی دیگه؟خو چی کنم پس 😢😢

آره چی بگم والا ولی دکتر ابوترابی نوبت دهیش خیلی بد بود منیبش میگفت یه مرتبه بیاید بهتون بگم کی نوبتتونه بعد یه مرتبم سر ساعتی که گفتم بیاید تازه اون ساعتیم که میگفت میرفتم باز دو ساعتی الاف میشدم

مرجان لب لعل تو مر جان مرا قوت،   یاقوت بگویم لب لعل تو و یا قوت،   قربان وفاتم به وفاتم گذری کن،    تا بوت همی بشنوم از رخنه تابوت
آره چی بگم والا ولی دکتر ابوترابی نوبت دهیش خیلی بد بود منیبش میگفت یه مرتبه بیاید بهتون بگم کی نوبت ...

چند شنبه ها مطبش هس؟من امروز هرچی زنگ زدم جواب نداد

چند شنبه ها مطبش هس؟من امروز هرچی زنگ زدم جواب نداد

دقیق یادم نیست ولی روزای زوج فکر کنم بود. منشیاش همین طورین بیشتر اوقات جواب نمیدن میگن حضوری بیاید