2777
2789
منظریه    

خوشبختم همسایه😂😂😂

راستی دنبال یه خانمی میگردم که تو اپارتمانای ابوریحان میشینه فال قهوه میگیره میشناسی؟؟؟

تو همون اپارتمانایی که اجراشون قرمزه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همچنین ،،،نه والله،مگه اعتقاد دارین!همش الکیه

یبار چند سال پیش خالم رفته بود یادش نیست الان ادرسش

دربه در دنبالشیم اون روزم رفتم جلو اپارتمانا از هرکی پرسیدم نشناختش ولی اونجا میشینه میدونیم 

یعنی هرجی گفته بود،مو به مو،درومده

من خيلي وقت شنيده بودم يادم نيس دقيق اون آپارتمان ها هس يا نه

دربه در دنبالشیم 

میدونم اونجا میشینه یبار چند،سال پیش خالم رفته پیشش ولی یادش نیست کدوم بلوک رفته زیاد،میگه حالم مساعد،نبود یادم نمیاد هرکاری میکنم

یبار چند سال پیش خالم رفته بود یادش نیست الان ادرسش دربه در دنبالشیم اون روزم رفتم جلو اپارتمانا از ...

گونش جان اسم خانومه چيه؟يوقت رفتم بيرون از كسي بپرسم!!راستي من اعتقاد دارم اگه شمارشو يا آدرسشو پيدا كردي بهم ميگي؟🧡🧡

گونش جان اسم خانومه چيه؟يوقت رفتم بيرون از كسي بپرسم!!راستي من اعتقاد دارم اگه شمارشو يا آدرسشو پيدا ...

والله اسمشو نمیدونم یه خانم مسنی هستش تنها زندگی میکنه اونجا میشینه اینو مطمعنم ولی کدوم بلوکشو نمیدونیم