2777
2789
عنوان

پهلو ب پهلو شدن

179 بازدید | 13 پست

سلام من توهفته ۲۶هستم وبناب شرایطم استراحت دارم میخواستم بپرسم برای پهلو ب پهلو شدن حتما بایدبشینم؟میشه کمی ب پشت بامکث اون پهلو بشم؟واینکه چقدرزمان میتونم ب پشت بخوابم

تعداد رای : 3
نظرسنجی
پهلو ب پهلو شدن
3
100%
بارداری واستراحت مطلق
0
0%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اینترنت خوندم نوشته بود لازم نیست بلند شی، فقط با مکث پهلو ب پهلو شو خیلی اهسته. 

البته تجربه داشتن با اون چیزی ک تو نت هست متفاوته

فرشته مامان بی صبرانه منتظرتم😍دلم اغوشتو میخواد همه وجودم😍😍😍❤️💖😘سزارین هستم دو هفته تیکرو زدم جلو 

به پشت نخواب که احتیاط شرط عقله.واسه پهلو به پهلو شدن هم نمیدونم از لحاظ علمی صحت داره یا نه(منظورم پیچیدن بند نافه)ولی من خودم از ماه هفت تا ماه نه میشستم و پهلوم رو عوض میکردم.

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
من هفته بیستمم منم از الان نباید به پشت بخوابم یا هنوز  زوده و میتونم؟    

منم خیلی مراعات نمیکنم. بقیه ببینن دعوام میکنن. اما خب عادت ندارم 

فرشته مامان بی صبرانه منتظرتم😍دلم اغوشتو میخواد همه وجودم😍😍😍❤️💖😘سزارین هستم دو هفته تیکرو زدم جلو 

یکمی به پشت خوابیدن مشکل نداره مثل زمانی که میری سونوگرافی 

برای خوابیدن هم من دوتا بالش گذاشتم یکی زیر سرم یکی پایینه پام برای پهلو به پهلو شدن میشینم اونوری میشم😅نمیدونم درست توضیح دادم یا نه (متوجه شدی🤪)

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

من نمیشینم...چون هر 5 دقیقه پهلو ب پهلو میشم.اگه بخوام بشینم پدرم در میاد ک.تازه با این دردای شدیدی ک من دارم ولی آروم پهلو ب پهلو میشم.ب پشتم چون کلا خیلی درد دارم گاهی ب اندازه چند دقیقه دراز میکشم دوباره ب پهلو میشم

به سرنوِشتی اِعتقاد دارم که توش مَنو -طُُ- تا اَبد باهَم باشیم.

من تا صبح صدبار پهلو به پهلو میشم.نمیشه هی بشینم 😁

نه دکترا میگن پیچیدن بند ناف دور گردن بچه فقط به بلند و کوتاهی بند ناف برمیگرده. اگه بلند باشه احتمال اینکه دور گردن بپیچه هست. و خطرناکم نیست.اصلا ربطی به پهلو به پهلو شدن نداره پیچیدنش.

ولی کلا به پشت نخواب چون خونرسانی به بچه کم میشه.