یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سنبل سمت نواب من قیمت کردم امشب هست تومن... سنبل پیاز داره ..گلش که بریزه و تموم بشه..اگه بتون یبرگ و پیازشو نگهداری سال دیگه میمونه برات
زندگیم الان بین دو بیت گیر کرده ، نمی دونم چکار کنم! یکی میگه : برخیز و مخور غم جهان گذران ...تا پا میشم میگه : بنشین و دمی به شادمانی گذران .... فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی مشخص بشه
15 تومان گرون داره میده. سمت بازار من یک پر و خوشگلش رو خریدم 6 تومان. زیاد نمیمونه. در حد 2 هفته اینا. بعدش ننداز دور. بذار یک جایی توی سایه مثل تراس. آب هم لازم نیست بدی. سال بعد خودش دوباره جوونه میزنه. وقتی دیدی جوونه زده روزی 1 استکان بهش آب بده. ما الان 3 ساله سنبلمون رو داریم.
پسرک عسلی من 3 ماهش شد. نمیدونی چقدر عاشقتم مامانی.
بچه ها دور نندازین. گناه داره. سال بعد خودش دوباره سبز میشه . من حتی جاشم عوض نمیکنم. انداخته بودم گوشه بالکن فکر کردم خشک شده حتی اب هم ندادم 1 سال. طفلی خودش جوونه زد دوباره. آره عزیزم مامانم اینا که 5 ساله سنبلشون رو دارن.
پسرک عسلی من 3 ماهش شد. نمیدونی چقدر عاشقتم مامانی.