2777
2789

عالیه کارش بیسته . با یه خانم دکتر کار میکنن.. دکتر دخترمه. البته دختر من الان 8 سالشه و از 6سالگی واسه سرماخوردگی و اینا بردمش پیشش.نوزادان زیادی میارن پیش دکتر وهمه هم راضی ان

عالیه کارش بیسته . با یه خانم دکتر کار میکنن.. دکتر دخترمه. البته دختر من الان 8 سالشه و از 6سالگی و ...

ممنونم صبح وقت گرفتم ازش ولی نمیشناختمش.پسرم ۴۰ روزشه برا چکاب میخام ببرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش میکنم. به سلامتی . ان شاءالله همیشه تنش سالم باشه و همیشه برا چکاب سلامتی دکتر ببریش

امروز بردم‌ ، چقدر دکتر خوب و‌ماهی بود . گفت شاگرد دکتر غریب بودم 

به سلامتی عزیزم. دیدی چقدر اقاست و باحوصله معاینه میکنه.. خانم دکتری هم که اونجاست مثل دکتر مهدوی خی ...

اره گفت ۶ ماه ایرانم ، ۶ ماه امریکا . گفت این خانم دکتر مورد اطمینان منه کارشو‌بلده . ولی من ندیدمش

دوستای خوب دکتر مهدوی در زمینه تغذیه هم تخصص دارن؟

پسرم 18 ماهشه و به شدت بد غذا ست و کم وزن خیلی خیلی کم وزن اضافه میکنه چند ماهه دکتر مهدوی در این مورد میتونن کمک کنن؟

روز 1393/2/18 ساعت 9:37 صبح یه فرشته کوچولو به خدا گفت اجازه میدید برم پیش مامانم آخه خیلی وقته منتظرمه. و این طوری خدا بزرگترین نعمتش را به من و همسر عزیزم هدیه کرد و ثمره عشقمون (دختر نازمون) پا به دنیا گذاشت. الهی شکرت. خدایا نگهدار خوشبختی خانواده کوچیکمون باش.