2777
2789

هرکی ب اندازه ارادتش ب این ماه مبارک

لطفا صلوات بفرسته و بعدش لایک کنه تا بدونم کیه...

اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

++++روحش شاد و یادش گرامی+++

😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔

اَمـــٰان اَز اون روزی کـِــــه دوزاریـــم 👻پیشِ خــــودِش فِــکْ کُنـِـه کـِـه تــراولــه ...       ایــن حکـــایت بعضیـــــاس تو            نی نی سایـــت...                                                   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لّلهُمَّ‌صَلِّ‌عَلی‌مُحَمَّد‌وَآلِ‌مُحَمَّدوَعَجِّل‌فَرَجَهُم💛✨

الّلهُمَّ‌صَلِّ‌عَلی‌مُحَمَّد‌وَآلِ‌مُحَمَّدوَعَجِّل‌فَرَجَهُم💛✨

لّلهُمَّ‌صَلِّ‌عَلی‌مُحَمَّد‌وَآلِ‌مُحَمَّدوَعَجِّل‌فَرَجَهُم💛✨

مرا از رنج های عاشقی بیهوده ترساندی، فقط سربسته می گویم،   طبیب ازخون نمیترسد.

چقدر خوبه ادم بمیره و بعد از اینهمه سال یادش زنده باشه و یه سری آدم مجازی براش دعا بخونن سعادت میخواد ماکه فامیل هم نگاهمون نمیکنه چه برسه غریبه ها😔😔😔😔😔

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
می می ناز کیه یکی از کاربرا

اره گلم

فوت شده

تاپیکاشوخوندم گریم گرف...

اَمـــٰان اَز اون روزی کـِــــه دوزاریـــم 👻پیشِ خــــودِش فِــکْ کُنـِـه کـِـه تــراولــه ...       ایــن حکـــایت بعضیـــــاس تو            نی نی سایـــت...                                                   

وای خدا خیرت بده الهی که یاد و خاطرش رو زنده کردی 

یه مدتیه عجیب تو فکرشم 

اگر کسی هم تونست یه لطفی کنه و فاتحه براش بفرسته 

به حق همین ماه عزیز حاجت روا بشین مهربونا 

تمام نا تمام من
با تو تمام می شوم ..

بچه لایک کنین تا اسماتونو یکجا داشته باشم🌺

وای خدا خیرت بده الهی که یاد و خاطرش رو زنده کردی  یه مدتیه عجیب تو فکرشم  اگر کسی هم تو ...

انشالله🙏🙏🙏