2777
2789
عنوان

کار بدی میکنم؟😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 75 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس انداز کردنت خوبه

ولی اینکه میگی مشکل نداره سیسمونی رو خودتون بخرید و بخوای بهش دروغ بگی درس نیس(این نظر منه با توجه با زندگی خودم ممکنه تو زندگی شما خیلی چیزا متفاوت باشه)

...

منم همینکارو میکنم البته با پولی که پدر مادرم میدن امروز خر شدم دویست از پولمو که مامانم واسه تولدم داده بودو دادم بهش مث چی پشیمونم 

بی پناهی یعنی  زیر آوار کسی بمانی که قرار بود تکیه گاهت باشد.... 

اگه اون پولها رو برای خودت میده و اختیار داری توی نحوه خرج کردن، مشکلی نداره

ولی اگه مثلا میده که شما برای خونه میوه بخری و جای دیگه ای خرج میکنی اونوقت فکر میکنم مشکل شرعی داره

کج کلاه خان یارمه

نمیدونم از لحاظ شرعی حکمش چیه ولی پدر و مادر شما اصلا وظیفه ای ندارن برای بچه ی شما و همسرتون سیسمونی بخرن و اگه دارن زحمت میوفتن از بزرگی و مهربونیشونه شما هم دارین این پول رو صرف خرید برای بچه ی خودتون میکنین و میاد تو خونه ی خودتون

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  
فکر کنم از نظر شرعی درست نباشه حتی یه قرون از پول شوهر بی اجازه خرج بشه ، حتی نذر بی اجازه هم کنی هم ...

اخه پولیو که میده دیگه میده واسه خودم منم پس اندازش میکنم.با رضایت کامل بهم میده