2777
2789
عنوان

کار در منزل

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 36 پست
چجوریاس ک خیلیا اینو تبلیغ میکنن..من ی جا دیگه سفازش دادم.نکنه شما زیرمجموعه جمع میکنین  ؟؟

کار ما تبلیغ در فضای مجازیه متقاضی هم زیاد هست خیلیا مشغول به کار شدن واسه همینه تبلیغاش رو زیاد میبینید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو دیوار دیدم تبلیغشو.ولی شوهرم اجازه نداد ثبت نام کنم گفت دروغه.اولشم باید ده تومن پول بدی.

دروغ باشه پس ما اینجا حکم چی رو داریم؟ شما میتونی از روش پست فرم اقدام کنی که اون ده تومن رو ندی

دروغ باشه پس ما اینجا حکم چی رو داریم؟ شما میتونی از روش پست فرم اقدام کنی که اون ده تومن رو ندی

عزیزم بخاطر پولش نمیگم.میگن تو هر سایت وگروهی نمیزارن تبلیغ بزاری و قانونی نیس.حالا کارشمارونمیگم درمورد کارای اینترنتی اینجور شنیدم

زندگی من پسرمه😍هر عمل کَز خیر وشر از آدمی سَر میزند...آن عمل مُزدش به زودی پُشت دَر،دَر میزند👌🤌
عزیزم بخاطر پولش نمیگم.میگن تو هر سایت وگروهی نمیزارن تبلیغ بزاری و قانونی نیس.حالا کارشمارونمیگم در ...

دوست عزیز من هم در مورد کار شرکت خودمون توضیح میدم،کار ما کاملا قانونیه ما نماد اعتماد داره شرکتمون از پلیس فتا همه میتونن استعلام بگیرن قبل از شروع همکاری

دوست عزیز من هم در مورد کار شرکت خودمون توضیح میدم،کار ما کاملا قانونیه ما نماد اعتماد داره شرکتمون ...

ببخشید میتونین توضیح بدین راجع ب این کار؟؟من قراره چکاری انجام بدم؟؟

تموم زندگیم دخترم......عاشقتم مامانی...ممنون از اینکه با اومدنت منو ب زندگی امیدوار کردی.....عشق مامان تا هستم نمیزارم آب تو دلت تکون بخوره.....قربون خنده های نازت....قربون اون چالهای رو صورتت....مامان فدای تک تک خوشمزگیات....