2777
2789

سلام خوبین من بزرگسالان درس میخونم حالایک شنبه امتحان عربی سوم دبیرستان دارم از صبح نتونستم بخونم الان چجوری بخونم خیلی نارتم کلن بی حسم البته یه هفته قبل یه دور خوندم یه برنانه ریزی خوب یا یه امید بدید بهم البته اینم بگم حدودا ۱۵ نمره از نمونه سوالا میاد که دارمشون فقط زیاده حدودا ۴۵ صفحه اس که همشو باید بخونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول یه دور روزنامه وار کتابو بخون.  معنی لغت ها رو هم بخون و حفظ کن بعدش دیگه کلا وقتتو بزار روی نمونه سوالا و اونا رو بخون.  معمولا از همونا سوال میاد 

بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم.  بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم   

فردا و بشین فقط نمونه سوالارو بخون فقطط... بیخیال اون 5 نمره شو وقت نداری... فکر نکن زیاده من واسه امتحان نهاییا مجبور بودم هر سه سری هر سال از سال 88 تا 96 برای هر درسی بخونم حدودا 24 نمونه سوال... تموم میکنی اصلا نگران نباش... مهمارو هم عکس بگیر بعدا از روی گوشی بخون

خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓.