2777
2789

کیا نینیشون توی 15 هفته ی گوشه خودشو جمع میکنه؟ این طبیعیه؟؟؟؟

خدایا من نی نی سالم میخوام  ************ خدایا دل هیچ مادری رو نشکن ازت خواهش میکنم.

الان قدری بزرگ نیست گه خودش جمع کنه ها. 

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
الان قدری بزرگ نیست گه خودش جمع کنه ها. 

نمیدونم چرا صبا حس میکنم ی طرف شکمم خودشو جمع میکنه شکمم سفت میشه

خدایا من نی نی سالم میخوام  ************ خدایا دل هیچ مادری رو نشکن ازت خواهش میکنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس میکنم اشتباه میکنی. اینکه میگن بچه خودش گوله میکنه مال ۶ ماه به بالا نه الان

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
واقعا متوجه میشید خودشو جمع کرده یه گوشه؟🤔

آره برا خودمم عجیبه از کسی نشنیده بودم ولی اندازه ی سیبه که صبا کنار شکمم سفت میشه

حس میکنم اشتباه میکنی. اینکه میگن بچه خودش گوله میکنه مال ۶ ماه به بالا نه الان

نه واقعا شکمم سفت سفت میشه اندازه ی سب الان چند روزه اینطوری میشه صبا

چرا برا منم همینطور میشد بعد همه میگفتن کوچیکه الانم ک بزرگ شده خودشو جمع میکنه سفت میشه

خیابان زمستان کوچه اسفند پلاک ۱۲😍گل دخترم اومد بغلم خدایا مرسی بابت هدیه قشنگت
نه واقعا شکمم سفت سفت میشه اندازه ی سب الان چند روزه اینطوری میشه صبا

نمیدونم ولی مطمئناً بچه نیست. به دکترت بگو شاید مشکل دیگه داری. 

چرا برا منم همینطور میشد بعد همه میگفتن کوچیکه الانم ک بزرگ شده خودشو جمع میکنه سفت میشه

واقعا

الهی خیر ببینی خیالم راحت شد چند روزه استرس گرفتم

نمیدونم ولی مطمئناً بچه نیست. به دکترت بگو شاید مشکل دیگه داری. 

شنبه ویزیت شدم و هیچ مشکلی نداشتم

تو خانواده ما وقتی این طوری میشه مامان بزرگم میگه بچه دختره اکثر مواقع هم درست میگه به خصوص بعد از حمام کردن ولی ببین اگه چیز سرد میخوری بعدش این طوری میشی بچه سردیش میشه به خصوص که میوه های این فصل اکثر طبع سرد دارن یک چیز گرم مثل خرما یا چایی نبات بخور اگه بهتر شدی همون سردی هستش 

میگن نی نی دخترا اینطوره؟

شما نی نیت چیه؟

تو خانواده ما وقتی این طوری میشه مامان بزرگم میگه بچه دختره اکثر مواقع هم درست میگه به خصوص بعد از ح ...

آره معمولا همش سردی میخورم