سلام بچه ها من با مامان بابام از ایران مهاجرت کردیم اومدیم دبی بعد الان بابام کلید کرده برو کانادا درست رو ادامه بده بعد هم اونجا تک و تنها من اخه چی کار کنم تو کالج و این داستانا
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به نظر من تحصیل مهم ترین چیزه ، تو الان فرصتیو داری که نصف بیشتر جوونای ایرانی دنبالشن ، یعنی تحصیل در کانادا ، برو درستو بخون زندگیتو ادامه بده ، دوست پیدا میکنی مطمئنن موندنی میشی
اگ ی مدرک داشته باشی دستت ب ذهنت برسه بهتر از وابستگی نیست آیا؟؟کانادا آآآه ها....
اره بابام وعض مالیش خیلی خوبه هر ماه کلی پول برام میفرسته اگه برم ولی تازه باس اینجا کنکور بدم بعد میگه هر رشته ای قبول شدی نمیدونم برو اونجا بخونو ازین حرفا
اره داری درست میگی ولی الان همه وابستگی هام اینجاس چون از ۷ سالگی اینجام و الان که ...
میفهمم عزیزممنم خیلی دوری از جایی ک بهش وابسته شدم برام سخته ب خاطر همین میگم بهت ارامش روانی و روحی ک کنار خانوادت داری خیلی مهمتر از مدرکه (ب نظر من البته) اگه همین دبی شرایط تحصیل و کار درحدی ک بتونی از پس خودت بربیای رو داری ارامشت رو رها نکن مدرک مدرکهمهم نیس از کدوم دانشگاه میگیری مهم اینه ک بتونی ازش استفاده کنی ک اینم برمیگرده ب تلاش و کوشش خودت (همه اینا رو من باتوجه ب شرایط و روحیات خودم گفتم شاید روحیات تو جور دیگه ای باشه