2777
2789
عنوان

چطوری برنج کته درست کنم؟

305 بازدید | 14 پست

بچه ها اولین باره میخام برنج دم کنم. خودم تنها هستم. 

یک و نیم  پیمانه برنج شستم. الان  چه مواد دیگه ای باید بزنم و چه مقدار ؟ و کلا چجوری دم کنم  

تیکر بارداری نیست...تیکر کنکورمه...لطفا واسه موفقیتم تو کنکور تجربی دعا کنید  

آب دو برابر پیمانه برنج بریز ...یه قاشق روغن و نمک بزار رو شعله وقتی قل زد حرارت کم کن تا آبش تموم بشه دو باره یه قاشق روغن بریز و دم کن بزار

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به تعداد نفر؛برنج میخیسونی البته بعضیا دو وعده ایی میپزن که تعداد پیمونه بیشتر میشه...بعد یه قابلمه میذاری رو اجاق و هرتعداد پیمونه ای که برنج خیسوندی فقط ۱ پیمانه بیشتر اب میریزی تو قابلمه نه بیشتر. مثلا ۴ پیمونه برنج خیسوندی ۵ پیمونه یا لیوان اب میریزی.نمکم میریزی که اون به ذائقه تونه که کم نمک دوس دارین یا خوش نمک من چشمی میریزم و روغن...درقابلمه رو میذاری ابش جوش که اومد برنج خسیونده شده رو ابش رو کااامل دور میریزی و برنج خیس خورده رو خالی میکنی تو قابلمه یه هم میزنی ومیذاری برنجش شکفته بشه ابش که کمِ کم شد از دور قابلمه جمع میکنی مثه کوه میاریش بالا وبا ته قاشق چند تا سوراخ میکنی که خوب بخار رد بشه و دم بکشه دمکن میذاری روش(درقابلمه رو نذاری چون اب مینذازه وبرنجت نرم میشه)شعله رو هم بخار که اورد بالا کم میکنی۴۵- ۶۰ دقیقه دم میکشه. اگه۲ ساعت یا بیشتر برنج رو خیسونده باشی از قبل ۴۵ دقیقه ای دم میکشه کمتر مثلا ۱۰ دقیقه قبلش خسیونده باشی ۱ ساعته دم میکشه😋 💥نکته زیاد برنج رو هم نزنید که دونه هاش نشکنن یا له بشن💥

دوستان اون کته رو که گفتم برا کته ساده وسفیده....اگه خواستید کته گوجه (دمی گوجه) بذارید اون یه لیوان اب رو که اضاف نمیکنید هیییچ + بجا یه لیوان اخر اب نصفه لیوان بریزید. چون گوجه و پیاز که تو دمی میریزید اب دارن وابم میندازن پس حواستون به میزان اب باشه! مثال ۴ پیمانه برنج ۳/۵ پیمانه اب چون گوجه وپیازم داره دیگه...

یه کم نمک تو برنج شسته هات بریز .قابلمه رو اب کن از نصف قابلمه کمتر بعد که اب جوش اومد برنج رو بریز توش و مقدار اب باید به اندازه نصف بند انگشت بیشتر از مقدار برنج تو اب باشه

سلام‌دو نیم لیوان آب بهش اضافه کن ...یه کره پنجاه گرمی ....با نمک ...بزار رو شعله ملایم جوش بیاد ..تا آبش بسوزه ...آبش که سوخت بصورت قله درش بیار ...چندتا سوراخ کن قله رو بعد دمی بزار بعد سره دیگ رو ....اونوقت شعله رو کم کن ....هر وقت دور برنج طلایی شد نوش جان گل دختری 

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))

یه بند انگشت آب بریز یه قاشق سرخالی نمک و روغن بذار آبش جوش بیاد و تموم شه ابش ک تموم شد با دسته ی قلشق سوراخ ایجاد کن رو برنج و دمکنیتو بذار

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

من واسه هر پیمانه برنج یک و نیم پیمانه آب میریزم

یک قاشق چایخوری تقریبا پر نمک

یک قاشق غذاخوری روغن

میتونی یک کم زیره یا شوید یا هر دو هم بزنی

بعد همه رو میگذارم رو شعله

بعضی برنجها رو زیرش رو از اول تا آخر کم کنی عاالی میشن

بعضی برنجها باید ی قل بخورن و یک کم اولش زیرشون زیاد باشه

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون

بریز تو قابلمه

اب بریز تا یه بند انگشت بیاد رو برنج

نمک و روغن بزن بزار رو گاز تا جوش بیاد ابش کم شه

ابش ک کم شد بچش اگه نمکش کم بود بزن

و اگه دونش خیلی سفت بود اب بریز یکم تا نرم تر شه

ابش ک جمع شد دم کن بزار و زیردیگی تا دم بکشه

...

برنجتو بریز تو قابلمه توش اب بریز اندازه ی بنده انگشت اشاره.نمک و روغن بریز بزا رو شعله زیاد ابش که تموم شد دم کنی بزار شعله رو کم کن. برا اندازه اب رو برنج انگشتتو زیاد فشار نده و دقیقا اب روی خط بند انگشتت باشه،اگه ابش کم باشه و برنجت نپخته باشه قبل از اینکه دمکنی بزاری میتونی ی ذره ابجوش بریزی بعد دمکنی بزاری ولی اگه ابش زیاد باشه کاریش نمیشه کرد و خمیر میشه

با کیفیت ترین کاغذدیواری ، پوستر ، پارکت ، سقف کشسان و... با قیمت مناسب.                                    ایدی تلگرام : Miss_fathali

بچه ها از همتون ممنونم. خیلی خوبید. دستتون درد نکنه بابت همه ی راهنمایی هاتون

تیکر بارداری نیست...تیکر کنکورمه...لطفا واسه موفقیتم تو کنکور تجربی دعا کنید