2777
2789

سلام بچه ها من پدرم هروقت خیلی ناراحت و عصبی میشه بدنش قفل میکنه تشنج ن اونجور ک بلرزه فقط بدنش قفل میکنه دندوناش قفل میکنه نفس نمیکشه😭😭😭کسی میدونه اینجور مواقع باید چیکار کرد ما شونش رو ماساژ میدیم و اب میریزیم رو صورتش . راه دیگه ای هست ک زودتر بهوش بیاره؟؟؟؟

تو مرد باش اشک کسیو در نیار نمیخاد مردباشی گریه نکنی
بايد سريع يه چيزي مثل لوله خودكار ولي سفت كه نشكنه بزاري لأي دندوناش

برا اینکه راه نفسش باز بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه این کار خطرناکه. تو این موقع اصلا نباید چیزی داخل دهنش گذاشت. فقط باید اگر جای نامناسبه قشنگ درازش کنی مواظب باشی سرش یا جاییش آسیب نبینه. اگر خوراکی داره میخوره از دهانش خارج کنیم که خدا نکرده خفه نشه. اصلا هم آب قند و چیزی در حین حمله نریزیم دهنش. بازم تو گوگل سرچ کن خیلی اطلاعات دقیقی هست

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

گلم لوله خودکار میشکنه حتی خیلی سفت باشه دندون میشکنه بدجوری چون قفل میکنه 

یه حوله یا پارچه رو باید تا کنن از اون قسمتی که پهناش کمتره(دورش خالی باشه خفه نشه) بزارن لای دندون که هم نشکنه هم فاصله بیافته 

نه این کار خطرناکه. تو این موقع اصلا نباید چیزی داخل دهنش گذاشت. فقط باید اگر جای نامناسبه قشنگ دراز ...

بايد بزارن لأي دندون تا دندون نشكنه تا ته كه نميزارن

خدايا اينهمه جا اينجا چرا خودت ميدوني چي ميگم
گلم لوله خودکار میشکنه حتی خیلی سفت باشه دندون میشکنه بدجوری چون قفل میکنه  یه حوله یا پارچه ر ...

من كفتم مثل لوله خودكار ولي سفت نميدونم والا چجوري ديگه بايد مينوشتم

خدايا اينهمه جا اينجا چرا خودت ميدوني چي ميگم
برا اینکه راه نفسش باز بشه

عزیزم با دکترش مشورت کن. داروی اعصاب میخورن الان؟ دو سه سال پیش همسر منم چند بار دچار حمله عصبی شد. پیش روان شناس حاذق ببریدش و داروهای را سر ساعت استفاده کنه. ورزش کردن برای بهبودشون خیلی کمک می‌کنه. استرس هم نباید داشته باشن

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
خیلی ترسیدم فقط زمانی ک اب رو پاشیدم تو صورتش هی تکرار کردم کم کم هوش اومد

نه اصلا آب نپاش بهش.

خیلی ترسیدم فقط زمانی ک اب رو پاشیدم تو صورتش هی تکرار کردم کم کم هوش اومد

کلا حمله  عصبی تایمش خیلی خیلی کمتر از تشنج هست.

- كمك‌های اولیه كه برای حملات تشنج بزرگ (ژنرانیره) توصیه می‌شود:

- با چرخاندن بیمار به پهلو، تنفسش راحت‌تر شده و به باز شدن مجرای تنفسی او كمك می‌كند، در ضمن هر گونه پوشش تنگ او را شل كنید.

- با جابجا كردن وسایل منزل و اشیای سخت اطراف بیمار، به هنگام حمله او را از مصدوم شدن حفظ كنید.

- مراقب باشید به او صدمه وارد نشود، مثلا با گذاشتن كوسن، بالشت، ژاكت یا كت تا شده زیر سر و یا با كمك دست‌ها و بازوهایتان حتی‌الامكان او را تكان ندهید مگر اینكه در معرض خطر صدمه باشد مثلا در نزدیكی آتش یا بر روی پلكان

- او را ترك نكنید تا زمانی كه حمله تمام شود و كاملا بهبودی یابد.

- تنها اقدامی كه به طور قطع نباید انجام دهید این است كه سعی كنید چیزی بین دندان‌هایش بگذارید این اقدام خطرناك بوده و می‌تواند باعث صدمه قابل ملاحظه‌ای به دندان‌هایش شود و هم‌چنین ممكن است دست شما به شدت گاز گرفته شود.

- به هیچ عنوان، هرگز و هرگز در حین حمله و یا حتی بلافاصله پس از ختم حمله، آب، نوشیدنی و حتی داروهای فرد را به او نخورانید.

- سیلی زدن، آب پاشیدن، تنفس دهان به دهان و فشار روی قفسه سینه ممنوع است.

- سعی نكنید جلوی حركات غیر ارادی را در جریان حمله شدید بگیرید، چون ممكن است باعث شكسته شدن استخوان‌های اندام‌ها شود.

- پس از یك حمله شدید، بیمار نیاز به استراحت دارد. قبل از اینكه فرد به سر كار خود برگردد به او استراحت بدهید.

- كبود شدن لب‌های بیمار در حین حمله تشنج، به علت كمبود اكسیژن خون است و به تنهایی خطرناك نیست و تنها در حملاتی كه حمله تشنج طی چند دقیقه خود به خود تمام نشود نیاز به خبر كردن آمبولانس دارد.

- پس از تمام شدن تشنج تونیك كلونیك ممكن است فرد به خواب برود كه تا نیم ساعت هم طول بكشد. این حالت طبیعی است تا زمانی كه شخصی پیش بیمار است و تحت نظر باشد و این اقدام مانعی ندارد، بگذارید هر قدر كه می‌خواهد بخوابد.

- ضرورتی ندارد كه پس از هر بار تشنج آمبولانس یا پزشك را خبر كرد.

تنها اقدامی كه به طور قطع نباید انجام دهید این است كه سعی كنید چیزی بین دندان‌هایش بگذارید این اقدام خطرناك بوده و می‌تواند باعث صدمه قابل ملاحظه‌ای به دندان‌هایش شود و هم‌چنین ممكن است دست شما به شدت گاز گرفته شود

- كمك‌های اولیه كه برای حملات تشنج بزرگ (ژنرانیره) توصیه می‌شود: - با چرخاندن بیمار به پهلو، تنف ...

خیلی ممنونم عزیزم بابت کمک