2777
2789
عنوان

حالم بده ....

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 41 پست
ببین به تجربه خودم وهمسرم هرچیز مالیدنی به مو اثرنداره بایدمکملهای ویتامینی مصرف کنی،زینک ومولتی وسب ...

همه رو انجام دادم عزیزم اینقدر زینک پلاس و بیوتین و ..... خوردم عادی شده دیگه تاثیری نداره

با این استرسی که تو داری بقیش هم میریزه ناراحتی نداره فوقش بکار، قرص مخمر آبجو عالیه مارک هلندیش من ریزش شدید داشتم ولی خداروشکر الان خوبم، یه چیز دیگه هم بهت میگم البته اگه گوش کنی، ب موهات محبت کن انرژی بده دوسشون داشته باش بابتشون شکرگزاری کن بخدا اینقدر خوب میشن من هرروز بوسشون میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه آشنا داریم به حدی ریزش مو داشت هروقت میومد خونمون من عزا میگرفتم ولی الان رفته پیش یه آقا میدون راه آهن یه سری چیزای دست ساز بهش داده الان عالیه البته ناگفته نماند اونم ب موهاش انرژی میده محبت میکنه 

اسی جون منم موهام خیلی مزخرفه.وز وزی و کم‌پشت و نازک.تاحلا رنگ نذاشتم متنفرم ازشون.باور کن اگه بیرون نمیرفتم همیشهرکچل میکردم.حالمو بد میکنه.مال منم ارثیه.به بابام رفتم.اونم‌موهاش فر وکم پشت و وزوزیه😔😔اززبچگی از موهام متنفر بودم.

فعلا ک هرچی ادم پدرسوخته و بی ایمانه خوش و خرم ان.مثلا ملانیا زن ترامپ خیلی باایمانه همه چی داره خوش ...

عزیزم من منظورم این نبود صبح تاشب سرنماز باشی، کلا قضیه شکرگزاری فرق داره بانوی عزیز