2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ام 28 خرداد یکساله میشه فقط دو تا پایین داره😀😀😀😀

اوخی😘😘دختر مت ۲۳خرداد یکساله میشه

ممکنه توضیح بدی کی نشست کی خزید رو زمین،کی ۴دستوپا رفت و کی راه؟خواهش میکنم

اوخی😘😘دختر مت ۲۳خرداد یکساله میشه ممکنه توضیح بدی کی نشست کی خزید رو زمین،کی ۴دستوپا رفت و کی راه ...

مبارک باشه تفلدش😍😍😍😍 

بچه من هشت ماهگی نشست ده ماهگی خزید همون وقتم چهار دست و پا الان می ایسته ولی راه نمیره

بچه شما راه افتاده؟؟؟!

خدایا میشه سال‌99 رو حذف کنیم دوباره نصب کنیم آخه این ویروس داره🥺😬
مبارک باشه تفلدش😍😍😍😍  بچه من هشت ماهگی نشست ده ماهگی خزید همون وقتم چهار دست و پا الان می ...

بچم۷نشست ۱۰خزید بزور،۱۱ فقط رو حالت ۴دستو پا وامیسته ولی نمیره

خیلی استرس داریم

ام ار ای مغزشم سالم بود ولی پدرمادریم دیگه...استرس داریم در کل

بچم۷نشست ۱۰خزید بزور،۱۱ فقط رو حالت ۴دستو پا وامیسته ولی نمیره خیلی استرس داریم ام ار ای مغزشم سال ...

بی خیال ام ار ای چیه چقدر حساسید پسر من یک سال و سه ماهگی راه افتاد الان همه شهرو بهم میریزه نگران نباش راه میوفته عزیزم

بی خیال ام ار ای چیه چقدر حساسید پسر من یک سال و سه ماهگی راه افتاد الان همه شهرو بهم میریزه نگران ن ...

خیلی استرس داریم....یک کاردرمان احمق گفت بچتون فلج مغزیه......خداشاهده تا چندساعت مامردیم ۲بار غش کردم تادکتر گفت بیخود کرده

خیلی استرس داریم....یک کاردرمان احمق گفت بچتون فلج مغزیه......خداشاهده تا چندساعت مامردیم ۲بار غش کر ...

برای چی همچین غلطی کرد چه بیفکرن بعضی دکترا انگار مدرکشونو از عبدل آباد گرفتن برای چی کاردرمانی میبرید مشکلی داره عزیزم یا بیخودی استرس دارید؟؟؟؟

برای چی همچین غلطی کرد چه بیفکرن بعضی دکترا انگار مدرکشونو از عبدل آباد گرفتن برای چی کاردرمانی میبر ...

مشکلی نداره فوق تخصص مغزواعصاب نوزادن باتوجه به ام ار ای گفت مشکلی نیس ولی دوست دارید ببرید کاردرمانی تا کمک کنن زودتر راه بیوفته طرفم بقدری پول پرست بود چنان ته دل مارو خالی کرد...