2777
2789
عنوان

همسر بی احساس

| مشاهده متن کامل بحث + 1982 بازدید | 63 پست
پس بلاشک خودت میدونی دلیل این رفتارشون چیه. طبیعیه شناخت کامل وجود نداره.

ن واقعا نمیدونم...بعضی وقتا حس میکنم شایدعدم علاقه باشه یا شایدحس میکنه اشتباهه کارش اگه حرفی بزنه یا حس میکنه کلا نباید ازدواج میکرده ولی هروقت ناراحته میاد حرفشو میزنه ازاولم قرارگزاشتیم اگه بجایی رسیدیم حس کردیم اشتباه کردیم بهم بگیم و تمومش کنیم ولی این رفتارشو درک نمیکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مشکل اینه نمیدونیم باید چکارکنیم🤣

دیگه  این سایت ک هس بیاین مشکلتونو بگین اینهمه ادم تجربیاتشونو بهتون میگن شاید یکیش راه حل بود...مشاورم ک دیگه همه جاهست کمک بزرگی میکنه

وای ینی ایقد راحته براتون جدایی؟

جدایی اخرین راهه تاالان هروقت مشکلی داشتیم ک خودمون نتونستیم حل کنیم رفتیم پیش مشاور و نتیجه گرفتیم ولی اولس بهم قول دادیم ک هرچی بود هر حسی داشتیمو بهم بگیم...ولی دلیل این رفتارو نمیفهمم...حتی بیشتر مردا هم اینقد بی احساس نیستن

ن واقعا نمیدونم...بعضی وقتا حس میکنم شایدعدم علاقه باشه یا شایدحس میکنه اشتباهه کارش اگه حرفی بزنه ی ...

اینکه واقعا مصری تا دلیل این رفتارو بدونی و حلش کنی قابل ستایشه و تحسین داری واقعا.

و بنظرم برای اینکار، اینجا فضای مناسبی برا حل نیست چون هیچ شناختی وجود نداره و بلانسبت اغلب سرسری و از رو احساس یا با نگا به زندگی خودشون پاسخ میدن و بهرحال مشاور بهتر میتونه حل کنه چون با سوالات، ابتدا همسرت و شمارو کامل میشناسه و بعد راهکار.

نه مثه منه نوعی بدون شناخت و سرسری🙏

اینکه واقعا مصری تا دلیل این رفتارو بدونی و حلش کنی قابل ستایشه و تحسین داری واقعا. و بنظرم برای ای ...

مرسی حرفات واقعا کامل و درست بود ...بلاخره وقتی ادم تو رابطس دوس داره اون رابطه تو ایده ال ترین شرایطش بره جلو و هرچیز کوچیکی واسش اهمیت پیدا میکنه

حرف خوبی زدی

واقعیت همینه بنظرم.

چرا خودمون رو گول بزنیم.

مگه میشه واس کسی نظری داد با شناختی در حد یه سایت و چنتا کلمه، خداییش نمیشه دیگه.

زندگی زناشوییه و تعهد نه صرفا تاهل.

اینه ک هر ۲ تا ۳ دقیقه، یه پرونده طلاق ثبتی داریم تو این مملکت بی صاحاب خو🤦‍♂️🤦‍♂️🙁

مرسی حرفات واقعا کامل و درست بود ...بلاخره وقتی ادم تو رابطس دوس داره اون رابطه تو ایده ال ترین شرای ...

و این یعنی تعهد؛ تعهد و علاقه واقعی به زناشویی؛

چیزیکه از هر ۱۰۰ ازدواج فعلی، در ۴ تا ۱۲ ازدواج وجود داره متاسفانه.