2777
2789

بقیه میگن مرغام خوشمزست. اول ب مرغام نمک و فلفل میزنم بهد تو روغن یکم زعفرون خشک میریزم مرغا رو تو روغن قشنگ سرخ میکنم در میارم تو همون روغن پیاز سرخ میکنم بعد رب میزنم مرغا رو میذارم توش یکم آب میریزم یکمم فلفل دلمه میریزم اواخر پخت آبلیمو یکم دارچین و زعفرون میزنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مرغ بریان هست تو شهرمون خیلی مرغاش خوشمزس بوی خوبی داره تو شکمش کرفس و فلفل دلمه ای و پیاز و یه چیز سبز رنگ میزنه وقتی میگیریم یه بوی پیتزا و خلاصه چطور بگم بوی خوبی میده خوشمزس کلا نمیفهمم ادویه دقیقا چی میزنه حالا من مرغ پلو منظورمه که اون سسش خوشمزه بشه و بوی بد مرغ نده

جاری من آب خیلیییی کم میریزه میگه اگ مرغش تازه باشه خودش آب میندازه همم اینکه پیاز زیاد توش رنده میکنه سیر و زعفرونم میریزه😊

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

نوش جانتون یادگیر ازش 🤣🤣

مرسی 

اصلا ترفندهاشو نمیگه😐 میگه دوس ندارم ب کسی بگم

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

من اول مرغ رو با پیاز زردچوبه فلفل قرمز یکم روغن با نمک میذارم 2ساعت آبپز بشه بعد بیرونش میارم سرخش میکنم خیلی ک روش برشته بشه بعد رب گوجه با آب لیمو و پودر سیر با زعفرون با آب مرغه قاطی میکنم صافش میکنم میریزم روی مرغه البته رب کم نزنید 

انســـــــــانهاى بــــــزرگ ،دو دل دارنــــــــد ؛دلـــــى که درد مى کشـــــــــــد و پنهـــــــــــــــان است و دلـــــــــــــــى که میخندد و آشکـــــــــــــــار است.
یه مرغ بریان هست تو شهرمون خیلی مرغاش خوشمزس بوی خوبی داره تو شکمش کرفس و فلفل دلمه ای و پیاز و یه چ ...

برای بوی بد مرغ یکم آبلیمو اضافه کن با یه حبه درسته سیر که آخرای پخت سیر دربیاری

دختر قشنگم دنیز خانم ۹۸/۱۰/۱۰ ساعت ۱۰:۱۰ امد بغل مامانش قربونت برم دختر نازم

من من

ادویه هم

پیاز

نمک فلفل زردچوبه

دارچین

ادویه مخلوط

ابلیمو یا اب نارنج

گاهی هم زعفرون

نیمه اب پز میکنم بعد سرخش میکنم بعدم زرشک میپاشم روش...😋 همسرم فقط مرغ منو میخوره😋

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود

بچه ها این مدل ک میگم هم کامل بوی مرغو میگیره هم مغز پخت و خوشمزه میشه

مرغ رو خرشتی به ۴قسمت خورد میکنم بعد یک ساعت تو اب میزارم با پیاز بپزه بعد درشون میارم سرخشون میکنم 

و دوقاشق رب گوجه و سس فلفل و سس گوجه میریزم رو مرغا و نیم لیتر اب میریزم روش حالا ادویه هاش نمک و زرد چوبه و دوتادونه میخک و یدونه سیر و پودر گشنیز که واقعا خوش عطرش میکنه دیگه با شعله اروم میزارم یک ساعت رو گاز تا ابش خشک بشه به دلخواه میتونید سیب زمینی هم چهار قاچ کنید بریزید توش منکه عاشقشم

تو مرد باش اشک کسیو در نیار نمیخاد مردباشی گریه نکنی
بچه ها این مدل ک میگم هم کامل بوی مرغو میگیره هم مغز پخت و خوشمزه میشه مرغ رو خرشتی به ۴قسمت خورد م ...

راستی یه قاشقم رب انار میریزم

تو مرد باش اشک کسیو در نیار نمیخاد مردباشی گریه نکنی
جاری من آب خیلیییی کم میریزه میگه اگ مرغش تازه باشه خودش آب میندازه همم اینکه پیاز زیاد توش رنده میک ...

اره مادر شوهر منم اب زیاد نمیریزه ولی خب اون برای ۸ مفر میپزه اب میندازه مرغ تا بپزه ولی ما دونفریم نمیشه باید اب ریخت بعد من بیشتر دنبال اون ادویه که برای مرغ میزنن هستم

من تعریف میکنن اصولا اطرافیانم 

پیاز تفت میدم 

هویج حلقه میکنم اگه دوست ندارین دوقسمت کن اخر برشون دار

کمی فلفل دلمه 

یکی دوحبه سیر

رب گوجه

ادویه زعفران ودارچین فلفل ونمک

اب یا رب نارج یکم 

رب گوجه 

اینارو تو پیازتفت میدم یه استکان اب میریزم 

مرغ ها رو لایه به لایه اول بال وگردن واسکلت.. بعد سینه مرغ بعد ران

لابلاشون از اون سس میریزم و شعله رو کم میکنم میزارم بپزه 

خیلی خوش طعم میشه 

گاهی خیلی کم اب پرتقال هم میریزم 

کسی که بخواد کاری رو انجام بده راهش رو پیدا میکنه وکسی هم که نخواد بهانه اش رو...
 توی کره وزعفرون خرد شده حسابی سرخش میکنم بعد ادویه ورب وفلفل دلمه میزنه با اب کم میپزیم

خب باز سفید نمیشه مرغ

من اول اب پز میکنم بعد سرخ بعد سرو میکنیم

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود
من اول مرغ رو با پیاز زردچوبه فلفل قرمز یکم روغن با نمک میذارم 2ساعت آبپز بشه بعد بیرونش میارم سرخش ...

یادم رفت بگم اینا رو ک با آب مرغه قاطی کردم میذارم روی مرغه میذارم 1ساعت دیگه بپزه 

انســـــــــانهاى بــــــزرگ ،دو دل دارنــــــــد ؛دلـــــى که درد مى کشـــــــــــد و پنهـــــــــــــــان است و دلـــــــــــــــى که میخندد و آشکـــــــــــــــار است.