2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی یا سزارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 53 پست
ایول به دکترت واقعا جنایته که بزور دکترا میگن طبیعی بیار یکی نیست بگه به شما چه اخه بدن خودمه دوس ...

من دو تا دکتر میرفتم دو تاشونم میزاشتن به عهده خودت ناگفته نماند خودشونم سزارینی بودن...

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دکتر به زور نفرستاد من میگفتم میخوام طبیعی زایمان کنم ولی یه بار که رفته بودم بیمارستان رفتار زشت ...

آها منم الان دوباه با توحه به  کامنتا تصمیم گرفتم سزارین حالا دکترمو باید عوض کنم چون فک میکنم سز نمیکنه

شوهر من چون میدونست واقعا میترسم حتی ماه های آخر حرف زایمان میشد دستام میلرزید به خاطر همین اصلا منو ...

آخی آره منم به شوهرم گفتم دیگه هیچی نگو بهم استرس وارد نکن اونم کفت باشه هرجور خودت میخای اما من گفتم بهت بگم بعدا نگی نگفتی ولی میگم دوستم پزشکه بهم گفت طبیعی نکن من کلی زن زائو دیدم وحشتناکه اصلا نمی ارزه مگه چندبار میخای بزایی دیگه دوست دارم طبیعی باشه اما واقعا چیزای وحشتناکی ک راجع بهش میگنو نمیتونم تصور کنم ولی سزارینو خیلی دیدم که اوکی بودن

من میخواستم طبیعی زایمان کنم، جمعه ساعت ۸شب بستری شدم، از ساعت ۱۰ونیم سرم بهم وصل شد، همش درد و درد ...

مرسی از نطرت فک کنم بهتر بگردم دنبال دکتر برا سزارین طبیعی خیلی سخته

من تا ماه های آخر تصمیم نگرفته بودم ولی همین که هفته های آخر شد دیگه دیدم نمیتونم طبیعی ....تو هم ببین چی میخوای چه جوری میتونی ,آستانه تحمل دردت چقدره بعد تصمیم بگیر طبیعی جوریه دفعه ی بعدی هم طبیعی هر چندتا بخوای ..ولی وقتی سزارین انتخاب میکنی یعنی باز بخوای بیاری بازم عمل میشی و بیشتر نمیتونی 

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
خوشبحالتون درد نداشتین؟ بالاخره ادم اینهمه میره پیش دکتر دوست داره تا لحظه اخر بالای سرش باشه اون ما ...

درد که هر دو نوع زایمان داره 

سزارین بعدش خیلی عذابه 

طبیعی همون موقعش

ولی وقتی به این فکر کنی همون چندساعته آروم میشی