سلام وای من الان هفته بیستو دومم اول گفتم طبیعی ولی یکی ا زدوستانم ک پزشکه پشیمونم کرد گفت سزارین کن الان یکم مطلب خوندم میگم بعدا از سز پشیمون نشم از طرفی وحشتناک از طبیعی میترسم از عوارضش و اینکه میگن دکتر موقع طبیعی نیست ماماها و بقیه کارتو میکنن و صبر نمیکنن میزنن میبرن از عوارضشم ک افتادگی رحمو گشادی واژنه میترسم نمیدونم اینا براهمه پیش میاد؟ وای چقد استرس داره موندم چیکار کنم هنوز دکترمم پیدا نکردم دوبار دکتر عوض کردم اولی پولکی بود دومیم میگه طبیعی فقط حالا نمیدونمبگردم دکتر سز پیدا کنم کاش بیاین تجربتونو بگین
خب دیگه خودتونم میگید یکی راضی بوده یکی نه..اصلا نمیشه با تجربه دیگران جلو رفتم ..من خودم تا دقیقه ۹ ...
متوجه نشدم طبیعی میخاستی ولی دکتر فرستاد سزارین؟ آخه میدونی چیه حرفت کاملا درسته هرکسی فرق داره ولی بدبختی تا تجربه نکنی نمیفهمی جزو کدوم دسته ای😃😃 مثلا من تا الان بارداری اصلا شبیه مادرم نبوده براهمین نمیدونم زایمامم مث اون هست یا نه
درسته اینکارو انجام دادن چون به فکر سلامت زنهای جامعه شون اند من یه مطلب خوندم ک یه خانوم به خاطر ای ...
والا من نمیدونم ولی خب من چیزی که با چشمام دیدم و باور دارم خدارو شکر که واسه شما خوب بوده و مشکل نداشتید ولی خاله ها و عمه من هر سه عمل زیبایی انجام دادن بعد از طبیعی که عمل سنگین و سختیه
دوستای مهربونم برای سلامتی دختر نازم یه صلوات میفرستید؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
متوجه نشدم طبیعی میخاستی ولی دکتر فرستاد سزارین؟ آخه میدونی چیه حرفت کاملا درسته هرکسی فرق داره ولی ...
نه دکتر به زور نفرستاد من میگفتم میخوام طبیعی زایمان کنم ولی یه بار که رفته بودم بیمارستان رفتار زشت ماماهارو دیدم..بعد تو مطب موقع معاینه خیلی ترسیدم گفتم نمیخوام معاینه شم.نمیخوام طبیعی بیارم دکترم برام نامه بستری نوشت رفتم عمل شدم ...
هر آدمی [انسان] نیست....... دین من [انسانیت] من است..........
خارجیا که خیلی قبولشون دارید اکثثثثرا طبیعی زایمان میکنن...تحقیق کنید می بینید طبیعی خییییییلی بهتره ...
والا منکه نرفتم خارج دوستیم ک خارج بزاد ندارم نمیدونم والا ولی یه چیزی ک هست اینه که اونا همه طبیعی میزان تجربشون تو طبیعی خیلی زیاده دکتراشونم بالاسرشونن تا لحظه آخر اینجا خصوصیم ماما میاد بالاسرت فک کن اینهمه آدم سرچ میکنه دکتر خوب پیدا کنه برا چی؟؟؟ که موقع زایمانش مطمئن باشه
شوهر من چون میدونست واقعا میترسم حتی ماه های آخر حرف زایمان میشد دستام میلرزید به خاطر همین اصلا منو نمیترسوند با عوارض عمل ...اینم بگم بیمارستان که رفتم شوهرم هم بود وصداهای ماماها که فحش میدادن داد میزدن شنید.گفت اینجا اصلا جای تو نیست دیگه رفتیم دکتر نامه نوشت برا عمل
هر آدمی [انسان] نیست....... دین من [انسانیت] من است..........
من میخواستم طبیعی زایمان کنم، جمعه ساعت ۸شب بستری شدم، از ساعت ۱۰ونیم سرم بهم وصل شد، همش درد و درد و درد ، ولی دریغ از یک ذره پیشرفت، دهانه رحم باز نمیشد روی یک سانت مونده بود، بلاخره بعد از کلی دعا و نذر و نیاز شنبه ساعت ۱۰ونیم شب سزارین شدم، روز اول بعد از سزارین خیلی سخت بود پایین اومدن از تخت و راه رفتن ولی باز هم بهتر از درد و استرس و ترس زایمان طبیعی بود.
خارجیا دکتراشون آدمن نمیگن گور بابای مادر و اونجاش
آره بابا اینجا که با آدم مث گوسفند برخورد میکنن بعد مگه میشه به دکتر تو این مملکت گفت بالا چشت ابرو دکترا اینجا پادشاهی میکنن مریض بدبختم دستش به جایی بند نیس