2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی یا سزارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 53 پست
سزارین دوستم طبیعی زایمان کرده با کلی بخیه وکاملا پشیمون

یکی از دوستان من هم طبیعی زایمان کرد و زایمانش خیلییی سخت بود و پشیمونه اما یکی دیگه از دوستام راصیه ولی اون از دوسال قبل زایمانش میرفت کلاسای ورزشو حسابی برنامه ریزی داشت تا زایمان طبیعی و راحتی داشته باشه

خارجیا که خیلی قبولشون دارید اکثثثثرا طبیعی زایمان میکنن...تحقیق کنید می بینید طبیعی خییییییلی بهتره ...

خارجیا دکتراشون آدمن نمیگن گور بابای مادر و اونجاش

I am a queen because I have a cute mad king

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن کالا من ن افتادگی رحم پیدا کردم نه گشادی واژن تازه از قبلم تنگ تر شد اینها همه حرفهاییه ک انداختن ...

البته عزیزم یکی از دلایلی که اروپایی ها طبیعی زایمان میکنن اینه که هزینه سز تو کشورهای اروپایی بسیار بالاست دختر عمو من تو امریکا هست حامله هست و اضافه وزن خیلی زیادی داره ولی میگه تا جایی که امکانش باش طبیعی انجام میدم بخاطر هزینه 

دوستای مهربونم برای سلامتی دختر نازم یه صلوات میفرستید؟؟  

من جفتش سزارین شدم اخری ۶ روز پیش بود 

اولی دهانه رحمم پیشرفت نداشت و الکی ۱۹ ساعت درد خوردم 

ولی هرکدوم عوارض خودشو داره دیگه طبیعی زودتر راه میافتی ولی خوب بخیه ها بدجا هستن خون و کثیفی و اینا بهش میخوره و همش رسیدگی ساعتی داره نشستن و پاشدن شاید تو چند روز سخت باشه مخصوصا اگ به معقد فشار امده باشه 

سزارین هم ک بدتر تا ۱۲ ساعت نمیتونی تکون بخوری و همراهت باید کمک کنه تو شیر دادن بعدش ک میری بلند بشی انگار هزار تا سوزن ریختن تو شکمت پوستت کش میاد همش رسیدگیش هم هرروز دوش اب گرم و سشوار کشیدنه تا یه مدتم زیر شکم بی حسه 

خودم برگردم به گذشته سر اولی میرفتم سز چون خیلی از دکترا بخاطر اینکه بیمارستانها اجباره طبیعی نمیگن لگن کوچیکه یا دهانه رحم شل نیست 

به نظرم یه دکتر خوب پیدا کن و همه رو بگو ک راحت اگ مشکلی بود درد نخوری و سزارین کنی

باز باران با ترانه محکم خورد رو در خانه در خونمون شکست🙁🙁🙁😕
البته عزیزم یکی از دلایلی که اروپایی ها طبیعی زایمان میکنن اینه که هزینه سز تو کشورهای اروپایی بسیار ...

درسته اینکارو انجام دادن چون به فکر سلامت زنهای جامعه شون اند من یه مطلب خوندم ک یه خانوم به خاطر اینکه سز شده بود گریه میکردش توی خارج از کشور ...

در کل طبیعی خیلی خوبه من طبیعی زایمان کردم درد داره راجب گشادی واژن و این جرفها فقط اراجیفه

کاربر قدیمی ام 😉😉😉😉خیلیاتون میشناسیدم 
ن کالا من ن افتادگی رحم پیدا کردم نه گشادی واژن تازه از قبلم تنگ تر شد اینها همه حرفهاییه ک انداختن ...

آخه میگن اونا خیلی شرایطشون استانداردتره تا ایران بعد چون کلا طبیعی میزان پزشکاشون کاملا آشنان به این روش اما ایران همه به سزارین عادت دارن و براهمین تجربشون کمه

یکی از دوستان من هم طبیعی زایمان کرد و زایمانش خیلییی سخت بود و پشیمونه اما یکی دیگه از دوستام راصیه ...

خب دیگه خودتونم میگید یکی راضی بوده یکی نه..اصلا نمیشه با تجربه دیگران جلو رفت ..من خودم تا دقیقه ۹۰ گفتم طبیعی موقع معاینه لگنی گفتم اصلا امکان نداره نمیخوام دست بزنی دکتر یه خنده ای کرد گفت با این وضع فکر کنم موقع زایمان از هوش بری ...نوشت رفتم عمل شدم...به حرف هیچکسم اهمیت نمیدادم یکی میگفت طبیعی بده یکی میگفت سزارین خودم انتخاب کردم برحسب تواناییم😁

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
درسته اینکارو انجام دادن چون به فکر سلامت زنهای جامعه شون اند من یه مطلب خوندم ک یه خانوم به خاطر ای ...

اراجیف نیست خیلی از دوستام میگن گشاد شدن

چون دکتر بی شرف اهمیت نداد خوب بخیه نزد

کم نیستن مادرایی که بعد طبیعی رفتن عمل زیبایی اون ناحیه

I am a queen because I have a cute mad king
آخه میگن اونا خیلی شرایطشون استانداردتره تا ایران بعد چون کلا طبیعی میزان پزشکاشون کاملا آشنان به ای ...

نه عزیزم به خدا اینا حرفه همه یه جور بخیه میزنن بستگی داره چطوری مواظبت کنی

کاربر قدیمی ام 😉😉😉😉خیلیاتون میشناسیدم 
خارجیا دکتراشون آدمن نمیگن گور بابای مادر و اونجاش

بله من هم دیدیم تو بیمارستان که چه رفتار زشتی با مادرها دارن روشون داد میزنن فحش میدن میگن داد زدی بیشتر دست میزنیم ...یکی از مسئله هایی که منو هل داد به سمت سزارین

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........