2777
2789

من که سپردم به خدا ...

هروقت شد نه دیگه اسرار میکنم نه نذر میکنم 

تا پروردگار نخواد برگی از درخت نمیوفته ...

عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات می‌فرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات می‌فرستید 😢🙏🙏🙏🙏
آخی عزیزم ناراحت شدم الان تحت درمانی واسه بچه؟ 

اره عزیزم ....ببین استراحت کن ، استرس نداشت باش 

سرتو گرم کن عزیزم ....

اما یه خبری که داشت این عملم فهمیدم که شوهرم ضعیف قبلش گفتن من فقط تنبلی دارم ولی تو ایو ای فهمیدن شوهرم مورفولوژیش یک هست من همون موقع کوتر تخمدان کردم تنبلیم درمان شد اما شوهرم هنوز درمان نشده هنوز باردار نشدم 

عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات می‌فرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات می‌فرستید 😢🙏🙏🙏🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخاطر اسپرم باید آی یو ای بشی؟ من بخاطر  اسپرم ضعیف یبار ای یو ای کردیم  نشد ۶ ماه بعدش ...

نمیدونم چرا نمیگیره  اسپرمش خوبه ولی شکلش 20 درصد سالمه خودمم ذخیرم ورحمم خوبه ولی نمیگیره 

...... 
نمیدونم چرا نمیگیره  اسپرمش خوبه ولی شکلش 20 درصد سالمه خودمم ذخیرم ورحمم خوبه ولی نمیگیره  ...

عکس رنگی؟

کمبود ویتامین د۳

کم کاری تیرویید.اینارو هم چک کنید.

موفولوزی هم باید بیشتر  باشه ویتامین سی زینک و ای بهبودش میکنه جنسینگ‌

اگه واریکوسل داره ۲ و یا ۳.‌عمل کنه 

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم