میتونین بعدها با پنل ورودی درست کنید تا وارد خونه میشید دید نداشته باشه خیلی خوب میشه
+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم!
زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خونه فعلیمون اونجوریه یه چیزی کوچیک مثل راهرو داره ولی این نه
مبارکتون باشه من اول فکر کردم دارین میکشین واسه طرح یا پروژه. اشکال نداره مهم اینکه توش شادباشین و سلامت
+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم!
زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...
مبارکتون باشه من اول فکر کردم دارین میکشین واسه طرح یا پروژه. اشکال نداره مهم اینکه توش شادباشین و س ...
آره مزیتاش بیشتره خونه چند واجدی دوس ندارم .این تک واحدیه نوسازه .بعد کابینتاش پای خودمونربه سلیقه خودمون .ولی چون چیزی هنوز ساخته نشده میترسم نقشش خوب در نیاد .
دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
آره مزیتاش بیشتره خونه چند واجدی دوس ندارم .این تک واحدیه نوسازه .بعد کابینتاش پای خودمونربه سلیقه خ ...
مبارکتون باشه ان شالله زود ساخته بشه و برین خونه جدید