بعد الانم خاب بودم دلم خيليييي شديد درد گرفت و رفتم دستشويي نيم ساعت
الان تهوّع و سرگيجه خيلي شديد دارم
ميترسم اپانديس باشه
بخابم ؟؟چ كنم
دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دردش ک اینجوری نیت داداش من تا تاکسی برسه بره بیمارستان افتاده بود رو زمین با دستاش و ناخوناش آسفالتا رو میخواست بکنه خیلی بد بود مرد گنده رو از پا درآورد
اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍♥️
اپاندیس که ترس ندارهههه من تازه ذوقم میکردم که یکی از اعضای داخلیم کم شده😂😂😂😂ولی جدا اصلا درد نداره بخدا من تجربه شخصیم که از بیمارستان مرخص شدم بشتم برف باریده بود برف بازی کردم یه عالمه 😂😂😂نامزدم بهم میگفت تو باید الان لوس بازی در بیاری ولی من اصلا درد نداشتم تازه برام توالت فرنگی گرفتن هروقت میرفتم اونو میذاشتم پایین رو سنگ میشستم😂😂😂
#سکوت من#خودشیهدنیاحرفه...خدایا اول سلامتی پسرمو بهش ببخش☝بعد اون چیزی که بهت قول دادمو ازم بگیر😔