2777
2789
همه سوتین ها پرو دارن  شورت و گن پرو نداره

اخه من ندیدم تا الان اگه پرو باشه ک هم خوبه هم بد 

خوبه ک سایزمو کامل میفهمم بده ک بعد اینکه فهمیدم هم حالم بد میشه بخرمش هوف خیلی بدع البته میشه یه دور شستشون  😞

ممنونم

نه خیلی جاها نداره من میارم خونه نشه میبرم عوض میکنم

من که تا امروز از هر فروشگاه و هر برندی خرید کردم پرو داشته 

اون فروشگاهی هم که اجازه میده شما ببری خونه عوض کنی فقط لقمه رو دور سر خودش چرخونده 

اینکه بیاری خونه بپوشی اندازه نشه ببری عوض کنی با اینکه همونجا بپوشی اندازه نشه عوض کنی چه فرقی داره

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه من ندیدم تا الان اگه پرو باشه ک هم خوبه هم بد  خوبه ک سایزمو کامل میفهمم بده ک بعد اینکه ف ...

هر لباسی که میخری،باید قبل از پوشیدن بشوری عزیزم اصلا منهای بحث پرو ، لباسها موقع دوخت و برش و بسته بندی آلوده میشن

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
من که تا امروز از هر فروشگاه و هر برندی خرید کردم پرو داشته  اون فروشگاهی هم که اجازه میده شما ...

شاید شهربزرگی شما

من اینجا مغازه هایی که میرم کلا۵متره نمیشه پرو کرد که

فروشگاهم نیس مغازه کوچیکه؛بعد منم دوستم باهاشون اعتماد میکنن ومیدن بهم

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"