2777
2789
بچه ها چرا همش میترکه تاپیکاش؟ 

ادم مریض زیاده  گزارش بزنه

خداایااا سخت  ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست"  اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "
منم خیلی دلم میخواد بدونم چرا میترکه، اصلا دقت کردین امروز غروب چقدر ترکیدگی داریم😵

من هرموقع میام میبینم یلدا تاپیک زده ذخیره میکنم بعدا بیام بخونم وقتی میام میبینم ترکیده😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هرموقع میام میبینم یلدا تاپیک زده ذخیره میکنم بعدا بیام بخونم وقتی میام میبینم ترکیده😞

تاپیک سینوسم ترکید

داشتم میخوندمش

خداوند بي نهايت است و لامكان و بي زمان اما به قدر فهم تو كوچك مي شود و به قدر نياز تو فرود مي آيد و به قدر آرزوي تو گسترده مي شود و به قدر ايمان تو كارگشا مي شود...

بچه ها من از بس اینجا راجب خیانت خوندم میترسم دختری سوار ماشین شوهرم کنم 

چند روز پیش کلاس بودم شوهرم خواست بیاد دنبال یکی از بچه ها کلاس باهاش دوست شدم باهام میرفتیم میومدیم مدتی که شوهرم نمیتونست ببرم الان چند وقت شوهرم گفتم بیاد دنبالم اخر کلاس گفت بیا بریم گفت نه شوهرم میاد دنبالم بعد گفت خو تا کجا میری منم بیام گفتم من می خوام با شوهرم برم خونه مادرشوهرم گفت کجاس خونه اش گفتم فلان جا گفت خو منم تو مسیرت هستم ببرم جواب نداد بعد اخر دست گفت خو من برم اینا منم گفتم باسه خدافط

حالا بنظرتون زشته نبردمش  خیلی تو فکرم؟؟؟اون متولد 57 مجرد من 25 سالمه . .    شوهرمم دیگه 30 شده