2777
2789
معنیشم قشنگ نیست 😏

: مهبد
: پسرانه
: فارسی
: (تلفظ: mah bod) (= مهبود )، مهبود - مهبود، سرور ماه، کناییه از کسی که زیباییش از ماه بیشتر است، از شخصیتهای شاهنامه، نام وزیرانوشیروان پادشاه ساسانی که به ریختن زهر در غذای او متهم و کشته شد

من این اسمم خیلی دوست دارم دختر عمه ام 19 سال پیش اسم پسرشو گذاشت مهبد به نظرم هنوزم قشنگِ ضمن اینکه معانیش هم خوبه( از اون اسمهای ایرانی هست که همیشگیِِ)

: سینا

: پسرانه

: فارسی,عبری

: (تلفظ: sinā) (= سئنا )، به معنی دانشمند است که در ایران باستان خانواده های دانشمند را سئنا می گفتند، (در اعلام) نام پدرِ ابوعلی حسین بن عبدالله معروف به ابوعلی سینا دانشمند معروف ایرانی -

اینم ریشه اسم پسرم ومعنیش من چون اسم خودم با میم شروع میشه و در ضمن شب تولد حضرت محمد دنیا اومد محمد سینا اسمشو گذاشتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارمیا . شنتیا . آدرین . آروین . آرشاویر . آرتان . رادمهر . رادین . رادمان ...

راستی اسم آرسام هم قبلا دوس داشتم از وقتی معنیش خوندم تصوراتم با خاک یکسان شد😣

لطفا لایک نکنین مرسی💝
راستی اسم آرسام هم قبلا دوس داشتم از وقتی معنیش خوندم تصوراتم با خاک یکسان شد😣

مگه معنیش چیه

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 
شاید یکی اسم پسرش باشه ناراحت بشه بگم😢

خب پس هیچی بیخیال😊

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋