2777
2789
عنوان

ماماناي خوشگل باردار بياين داخل

160 بازدید | 25 پست

من ٣٦هفتمه 

دلم ميخواست موهام رنگ بلوند شكلاتي تيره كنم 

به نظر شما واسه ني ني ضرر داره يا نه

♥️براي سلامتي و ظهور امام زمان يه صلوات هديه كن♥️

ماه هشتم نه فك نكنم اشكال داشته باشه.اخرا هشت ديدم رنگ ميكنن

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم ضرر داره هر چی باسه رنگ شیمیایی هست حتی میگن تو این دوران خیلی هم نباید ارایش کنی اینجور که من شنیدم اما این رنگ رو مطمعن هستم😘

همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺

گلم منم انقد دوس دارم اما جاریم کرد و دخترش هفت سالشه همه تنش دون دون میشه حساسیت پیدا کرده دکتر گفته مربوط رنگه بارداری گذاشتی اصلن ریسک نکن 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

شما كه اينقدر صبر كردى يه دو هفته ديگه همصبر كن پچه گناه داره

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
گلم منم انقد دوس دارم اما جاریم کرد و دخترش هفت سالشه همه تنش دون دون میشه حساسیت پیدا کرده دکتر گفت ...

مررسي بلاخره يكي پيداشد از تجربياتش بگه 😁

♥️براي سلامتي و ظهور امام زمان يه صلوات هديه كن♥️
اره عزیزم ضرر داره هر چی باسه رنگ شیمیایی هست حتی میگن تو این دوران خیلی هم نباید ارایش کنی اینجور ک ...

اسم دخترم میخام بزارم ماهک🤗

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

با دکترتونم ی مشورتی کنید عزیزم. انشاله بچه ک میاد مامان عسل عسلی شو ببینه کلی ذوق کنه از داشتن مامان ب این خوشگلی😍

فرشته مامان بی صبرانه منتظرتم😍دلم اغوشتو میخواد همه وجودم😍😍😍❤️💖😘سزارین هستم دو هفته تیکرو زدم جلو