2777
2789
عنوان

بچه داری

101 بازدید | 5 پست

سلام خانما من یه نوزاد دختر پنجاه روزه دارم ک فقط هر سری پنج دقیقه شیر میخوره شبا هم از ساعت دوازده تا شیش صبح شیر نمیخوره اصلا ولی وزن گیریش خوبه مشکل داره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. 5 دقیقه کمه چون ده دقیقه اولش آب برای تشنگیش ده دقیقه بعدی شیر برای گرسنگیه. سعی کن هرجوری شده بهش بدی تا نخورد بیخیالش نشو یکم باهاش بازی کن بازم بده بهش.شبا هم دوماه ببعد چندساعت ندی اشکال نداره تو خواب بهش بده

من امروز تو اینستا یه پیچ متخصص اطفال رو دیدم کاملا اتفاقی دیدم مطلبش خیلی خوب بود . راجب همین نخوردن شیر شب حرف میزد میگفت اصلا اشکالی نداره وقتی بچه وزنش میره بالا احتیاج نیست هی بیدارش کنین خودتونم اذیت بشد . هر دوساعت شیر دادن برای بدو تولده حالا خودت میدونی  dr-zarifi این پیجشه راجب همه چی مطلب داره