2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد یه سگ بخره بیاره تو خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1820 بازدید | 48 پست
تو این موارد بحث نجاست حتی خیلی مطرح نیس چون اکثرا توی قدیم سگ بوده و از گوسفندا مراقبت میکرده و .. ...

یه عده به خاطر کلاس گذاشتن به هر قیمتی شده سگ میخوان داشته باشن این دسته رو هیچ وقت درک نمیکنم !

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دین اتفاقا خیلی طرفدارا حقوق حیواناته و برای همینم ک اونها اذیت نشن منع میکنه ازینکه اسباب تفریح ما بشن

حیوان باید آزاد باشه

بره و بیاد نه اینکه توی غل و زنجیر و قفس باشه

شیوه نگهداری حیوان ک مدنظره دینه اینه ک حیوان ازاد باشه و خودش هر وقت دوست داشت برگرده و ما فقط باید محبت کنیم و غذا بدیم

مثلا گربه باید ازاد باشه ما فقط توی حیاط و ... براش غذا بزاریم هر وقت خودش خواست بخوره

پرنده باید ازاد باشه نه که بگیریم بکنیم تو قفس و ژست طرفداری حقوق حیوانات بکنیم

قدیم ها حتی مرغ و خروس هام ازاد بودن

میرفتن بیرون و دور میزدن و خودشون بلد بودن میومدن خونه صاحبشون

صدها روایت هست ک باید با حیوانات مهربان بود و میگه آه حیوانات خیلی سریع میگیره

بزرگن دین همیشه با ترس و لرز با حیوانات مواجه میشدن و خیلی مراعاتشون رو میکردن ک نکنه آهشون بگیره

اینه مرام دین

نه اینکه انگ ضدیت با حیوانات ب دسپیت بچسبونونیم

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

منم مشکلم همینه.وگرنه به نجس بودن این چرندیات اعتقاد ندارم

نه چرندم ک نیست ولی خب هرکی ی نظری داره اسلام هم برای اینکه وجودش برای انسان ضرر داشته و امکان انتقال بیماری به انسان ها و اینا هست گفته ک نجسه ب هر حال اگر دوست نداری همسرتو راضی کن اجبار ک نیس

یه عده به خاطر کلاس گذاشتن به هر قیمتی شده سگ میخوان داشته باشن این دسته رو هیچ وقت درک نمیکنم !

مثل اون سه‌تا پسری که سگ  اسمش یادم رفت چی میگن؟! بوش؟! بول ؟! همون سگی که حتما باید پوزبند داشته باشه تو ایران هم مننوعه نگهداریش اوردن بیرون دختر شش ساله رو تیکه تیکه کرده

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
من یک دوستم یک سگ داشت سفید و پشمالو بود همش تو خیابون دستشویی میکرد حتی یک بار روی راه پله یک خونه ...

تو خارج از ایران سگ وقتی تو بیرون دستشویی که صاحب سگ موطفه که با پلاستیک مخصوص جمش کنه و بندازه سطل زباله و اگر این کارو نکنه جریمه میشه 

یه عده فقط میخوان سگ داشته باشن ولی مواردی مثل این و زورشون میاد رعایت کنن اینجا اون مخالف ها واقعا حق اعتراض دارن مثل همین مورد شما که گفتی  جم نمیکرده  

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

کسایی ک ب دین تهمت ضدیت با حیوانات میزنن حتی زحمت مطالعه ب خود نمیدن

داستان یکی از علمای دین هست ک از جایی رد میشدن جسد یک بچه گربه افتاده بوده

همراهشون از ماشین پیاده میشه برداره جسد رو از جلو راه ماشین بزاره یه گوشه ک از روش رد نشه

اون عالم میگه نکن دست نزن

ممکنه تو همون حینی ک این رو برمیداری میذاری یه گوشه

مادرش از دور داره میاد ببینه فک.کنه بچه اش رو تو کشتی نفرینت کنه

نفرینش زندگیت رو از هم میپاشه

و مسیرشون رو ب خاطر ی جسد بچه گربه عوض میکنن و از جای دیگه میرن!

اینه رعایت حقوق حیوانات

ن ژست های کسایی ک حیوونای بدبخت رو میارن برای سرگرمی و تنها نبودنشون

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

مثل اون سه‌تا پسری که سگ  اسمش یادم رفت چی میگن؟! بوش؟! بول ؟! همون سگی که حتما باید پوزبند داش ...

یه سری سگ ها حتما باید پوزه بند بزنن میرن بیرون چون امکان حمله دارن مثل همین نوع سگ صاحب سگ موظفه به رعایتش بازم اینم از اون مواردیه که رعایت نمیکننه 

میدونم کدوم سگو میگی به قولی توک زبونمه 😁 نمیتونم بگم این عضله ای زشت ها!! بولداگ!!! نمیدونم یادم نمیاد 

باید هردو عاشق سگ باشید وگرنه سختت میشه 

یعنی چ میخواد بیاره وقتی راضی نیستی 😕🐀دراخرم واگڋارکنیدبیچاره رو

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
تو روایات داریم  تمام ادیان هم اعتقاد دارن بجز مالکی ها جانم

نجس بودنش که اصلا موردی نیست چون واقعا اینجوری نیست و این نظرات الکی اونا هست اما در کل اگر سگ ممیخوای شوهرت بیاره عزیزم سگ اپارتمانی بخره در غیر این صورت بازم خوبه بزار بیاد اگر خوب تربیتش کردین یا تربیت شده بود خیلییی خوبه

همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺
یه سری سگ ها حتما باید پوزه بند بزنن میرن بیرون چون امکان حمله دارن مثل همین نوع سگ صاحب سگ موظفه به ...

اره اره آفرین نزدیک شدی فکر کنم 

تو مستندش بابای بچه میگه عموی دخترم با مشت میزد تو پوزه‌ی یکی از این سگا که بچمو ول کنه پسره یقه‌شو گرفته بود سگمو نزن میدونی چنده 

فکر کن سه تا سگ ریختن رو سر یه دختر بچه 

کاش قبل از اوردن هرچیزی اول شعور و فرهنگشو می‌اوردن

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
نجس بودنش که اصلا موردی نیست چون واقعا اینجوری نیست و این نظرات الکی اونا هست اما در کل اگر سگ ممیخو ...

نظرات الکی کیا؟!  ائمه؟!

حالا ائمه هیچی ما بیشتر می‌فهمیم یا خدا؟!

نظرات الکی کیا؟!  ائمه؟! حالا ائمه هیچی ما بیشتر می‌فهمیم یا خدا؟!

هر کی یه اعتقاد خاصی داره اینم اعتقاد منه

همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺
اره اره آفرین نزدیک شدی فکر کنم  تو مستندش بابای بچه میگه عموی دخترم با مشت میزد تو پوزه‌ی ...

وای خدایا !!چه ادمی بوده ! دقیقا یه وقتایی فکر میکنم یه سری محدودیت ها رو میزارن واقعا درسته چون ظرفیت ها پایینه یه قانون کلی میزارن برا همه و تر و خشکم ناچارا میسوزن 

فقط استفاده و داشتن ک بلدن یه عده فرهنگشو نه عین این مورد